Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov díky dvěma brankám v úvodu zápasu porazil Třebeš


0

Ještě před nedávnem hrála Třebeš o postup do vyšší soutěže, kvůli několika prohrám se ale propadli až na 9. místo. Mizérii z posledních utkání nepřerušili fotbalisté Třebše ani v Trutnově, kde prohráli 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva tvrdé údery v prvních šesti minutách

Ke třem bodům domácí výrazně nakročili už v prvních několika minutách. Už ve 2. minutě se totiž prosadil trutnovský Ondřej Šulitka, ten samý hráč navíc přidal v 6. minutě druhou branku svého týmu, a přinesl tak do vlastních řad velkou dávku klidu a sebevědomí. Naopak fotbalisté Třebše byli těmito dvěma zásahy sraženi na kolena a ve zbytku utkání už se jim nepodařilo plně vstát. Trutnov získal jistotu v kombinaci a přesnost v zakoneční. Ještě do poločasu přidal třetí branku trutnovského týmu Jan Holubec, který se prosadil ve 37. minutě. Domácí tak mohli jít do kabin podstatně veselejší než jejich soupeř.

Klidná druhá půle a pojištění výsledku

Ve druhé části zápasu pokračovali domácí ve své kombinační hře a nedovolovali Třebši, aby se nějakým kontaktním gólem vrátila zpět do utkání. Poměrně brzy po začátku druhé půle se navíc po pěkné kombinaci prosadil Patrik Doubic, a Trutnov tak v 54. minutě vedl už 4:0.

Rozhodnuté utkání už se dohrávalo v poklidnějším tempu, trutnovší navíc přidali ještě jeden zásah, když se chvilku před koncem prosadil střídající Radek Klossovski. 

Trutnov tak díky dvěma brzkým brankám porazil poměrně jasně fotbalisty Sokola Třebeš a stále dýchá Provodovu na záda. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Petr Mrkvička - trenér mužstva Sokol Třebeš: Domácí vyhráli zcela zaslouženě, celý zápas nás přehrávali ve všech směrech.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] (46. P. Ficner [-] ) , V. Kozák [-] , M. Mařas [-] (82. J. Privara [-] ) - J. Holubec [-] , T. Groer [-] (72. P. Kučera [-] ) , M. Kamitz [-] , P. Doubic [-] - O. Šulitka [-] (46. R. Klossovski [-] ) , P. Holubec [-] (63. R. Wimmer [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Kordač [-] , J. Vlach [-] , J. Rychtár [-] , M. Zbořil [-] - M. Jankovský [-] , F. Vlkanova [-] , J. Sobotka [-] , L. Drapák [-] - M. Krykorka [-] , D. Kalvach [-]

Místo: H.S.M..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.