Ostřetín remizoval s Rosicemi


Branky


0

Celý zápas na těžkém terénu připomínal spíše bitvu plnou soubojů, doplněnou o pár fotbalových okamžiků. V prvních patnácti minutách byli aktivnější hosté a brzo vstřelili gól, když povedenou akci s přehledem zakončil Rousek - 0:1. Ostřetínští se zvedli a vytvořili si poté několik závarů v pokutovém území. Vyrovnání přišlo ve 24.minutě, kdy rosičtí pustili balón po rohovém kopu do malého vápna, kde se nejlépe zorientoval Horák - 1:1. Druhou branku mohl přidat Rousek, ale jeho střelu lapil Schejbal.

Ve druhém poločase měli více ze hry bojovnější domácí a Nahálka v rosické brance byl nucen předvést několik dobrých zákroků. Hosté se dostávali do brejků a po jednom z nichž se dožadovali penalty, ta se však nepískala. Dotčeni se mohou cítit i ostřetínští, kterým se povedlo dopravit míč do branky, ale jejich gól nebyl pro ofsajd uznán. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): „Sportovně musím uznat že domácí byli lepší a bod za remízu je v tomto případě pro nás velkým ziskem, protože kromě prvních patnácti minut jsme nedokázali hrát svou hru, čímž jsme domácím umožnili šanci bodovat“.

Autor: L. N.


Počet diváků: 60. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - HEJL Milan (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.