Žandov doma ztratil slibné vedení


Branky


17. P. Štrupl (p.) , 27. O. Džudža - 52. M. Kolařík , 66. V. Pluhař (vl.)
0

Velice vyrovnané utkání nás čekalo ve šlágru kola. Souboj prvního s druhým doprovázely dva rozdílné poločasy, které nakonec lépe vyzněly pro hostující družstvo z Jestřebí, které i nadále zůstavá na prvním místě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v první půli lepším celkem

První půle byla ve znamení převahy domácího celku. Ten měl na své straně silný vítr, takže jistě dost pomáhal. Domácí začali obtěžovat hostující bránu a na první přesný zásah jsme nemuseli čekat dlouho. V 17. minutě se kopala penalta po zákroku na Džudžu, kterou proměnil Štrupl, jenž za první půli předvedl skvělý výkon. Ve 27. minutě se k míči dostal zase Džudža a krásnou křižnou střelou nedal brankáři šanci. Poté se domácí zase tlačili do šancí, ale z velkého počtu příležitostí jž nic nevykřesali. Nakonec tak poločas doplynul do svého zdárného konce za stavu 2:0.

Druhá půle naopak pro hosty

Hosté nastoupili jako vyměnění a na hře to bylo hned znát. Dost jim pomohl vítr, který v první půli pomáhal hlavně domácím, čili pomoc přírodních živlů se spravědlivě vyrovnala. Jestřebí začalo soupeře tlačit a snažilo se o vyrovnání. To pomalu, ale jistě přicházelo. V 52. minutě se dokázal po centru prosadit Kolařík. Domácí mohli zpytovat svědomí, že v první půli neproměnili více šancí, protože ty jim teď ve druhé půli určitě chyběli. Tím spíše, když se v 66. minutě prosadili do své vlastní sítě. Zásluhy byly připsány hlavně skluzujícímu Pluhařovi. Poté se hosté prosadili potřetí, ale branka uznána nebyla, takže se muselo do penalt. Ty ovládli hosté v poměru 2:4, hlavně díky svému brankáři. Závěrečný stav byl tedy 2:3 pro Jestřebí.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Dnes to byl velice zajímavý zápas. Bylo to o dvou velice rozdílných poločasech a je jen naše chyba, že jsme v první půli nedali branek více, i když ve druhé půli jsme měli své šance. Je to škoda. Mě se dnes líbil Štrupl, ale byl nakonec stažen ze hřiště, což byla škoda, protože hrál velice dobré utkání.

TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): U nás je to furt stejné. Jsme rádi za ty dva body. Nečekali jsme to po první půli, ale nakonec jsme to dokázali otočit. Za nás dnes vypíchnu brankáře Svobodu, který zachytal hlavně na penaltách.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Folk Miroslav - ŘEZÁČ Josef, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.