Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště si na Libchavě zastřílelo


Branky


0

Tým domácích má na svém kontě prozatím pouhý bod a proti Brništi to nevypadalo, že by se body zvýšili. Hosté totiž přijeli dobře připravení a domácím nedali moc šancí na nějaké ty body ze zápasu, byť každý tým měl své šance, jen hosté z nich těžili branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle 0:3

Zápas začal s tlakem hostů, kteří se hnali kupředu za první brankou. Tu dali hned ve 14. minutě zásluhou Michala Kopecký, který se ovšem pouze zastřeloval. Zápas se hrál velice vyrovnaně na šance, protože domácí nebyli pozadu a dokázali se dostat do vyložených příležitostí z brejků, které se ovšem nepotkali s efektivitou v zakončení. Ve 27. minutě se zase trefil Kopecký a skóre se začalo plnit. Dorostenci z Libchavy dnes zkrátka neměli přesnou mušku a tak branky dávali výhradně jen hosté. 29. minuta a zase pálil ostrými Kopecký. Poločas dozněl za stavu 0:3 pro hosty.

Dalších pět branek pro hosty

Hra byla docela nakopávaná a nutno přiznat, že hosté skórovali zpravidla po chybách domácí obrany, ale to nic nemění na tom, že si pro branky šli spíše, než domácí. V 59. minutě přesně zavěsil Stand Pavel a skóre bylo opět o další branku vylepšeno. Branková hitparáda nekončila, hlavně v podání Kopeckého, který po hattricku neměl dost. V 70. minutě přidal další branku na své konto. Poté přišla chvíle slávy i pro Pavla Standa, který již jednu branku na svém kontě měl, a nyní ho čekali tři další. Dohnal tak Kopeckého a to v 70, 80, 90. minutě. Ještě v 88. minutě dostal zbytečnou červenou Pavel Luft, a oslabí tak své mužstvo snad jen pro příštích pár zápasů. Hosté berou zaslouženou výhru 0:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Dnes se tu odehrál krásný zápas až na ten konec, ten byl asi i zbytečně vyhrocený. Oba celky měly své šance, ale proměňovali je pouze hosté. Dnes nakonec vyhráli zaslouženě. Za nás můžu dnes vypíchnout tak akorát Láďu Nevrlého.

FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Byli poslední, a tak jsme chtěli výhru. Musím říci, že nám to dost zjednodušili svou hrou, protože co si pamatuji, tak v loňských letech byli o poznání lepší. Určitě dnes vypíchnu Petra Lufta a Svobodu v bráně.



Sestavy


TJ Horní Libchava
J. Podroužek [-] - M. Kaňkovský [-] , V. Ondrúšek [-] , J. Brejška [-] , D. Horák [-] (65. V. Bělohorec [-] ) , R. Krasniqi [-] , L. Nevrlý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , R. Tichý [-] (50. L. Kracík [-] ) , P. Heinrich [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - P. Stand [-] - M. Havelka [-] , M. Kopecký [-] , P. Luft [-] - M. Větrovský [-] , M. Trégr [-] , A. Kožmín [-] , J. Kuběna [-]

ŽK: 50. L. Kracík - 36. P. Luft . ČK: 88. P. Luft .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Táborský Josef - KRÁLÍČEK Juraj (N), NESVAČIL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.