M. Šimon 60. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:00

13.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice berou výhru po velmi těžkém utkání


Branky


60. M. Šimon (p.) - 25. L. Nedbal , 85. L. Šilhán
0

Hosté z Pertoltic přijeli na Valtinov a mělo to být jasné utkání pro hosty. Domácí se ale relativně sešli a tak se mohli před prvním celkem v tabulce předvést. Nakonec bylo drama až do konce, kde ovšem hosté potvrdili svou formu a dokázali urvat výhru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pertoltice byly ve vedení

Domácí na hosty vlétli a ti se nestačili divit, protože si sem přijeli pro výhru a nikdo nečekal tak velikou aktivitu domácích. Ti se ale relativně sešli a zatápěli soupeři už od začátku. Pertoltice ale jako jediné, dokázaly dát v prvním poločase branku, o kterou se postaral Nedbal někde uprostřed půle. Šance byly na obou stranách a fakt je, že se hrál velice vyrovnaný zápas, který pokračoval i ve druhé půli. Terén celkům nepřál, ale i když jsme neviděli zrovna ukázkové utkání, špatné tedy rozhodně nebylo a dalo se na to koukat, hlavně když se hra neustále přelévala od brány k bráně. Stav do šatny byl 0:1.

Hosté rozhodli až v samotném závěru

Pertoltice opět nastoupily s Valtinovem velice vyrovnaně a tento stav trval po většinu poločasu. Zhruba v 60. minutě se pískala penalta, protože hostující hráč strčil do domácího a šance na vyrovnání byla na světě. Ona šance byla také proměněna Martinem Šimonem a stav utkání byl vyrovnán. Opět byly příležitosti na obou stranách a oba celky mohly v průběhu druhé půle několikrát rohodnout zápas, ale to se nekonalo až do 85. minuty. Poté se udála kontroverzní situace, kdy měl být údajně brankáři vykopnut míč z rukavic a následně doražen Lukášem Šilhánem. Rozhodčí branku uznal a tak hosté vítězí ve velice těžkém utkání v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Dneska se hrálo velmi vyrovnané utkání a podle mě se mělo jít do penalt, ale nakonec se nešlo. Na konci hosté vsítili branku, která údajně nebyla zas až tak v pořádku, ale s tím už teď nic nenaděláme. Musím uznat celý tým, který hrál dnes velmi slušně. Vypíchnout bych mohl Vimera, který byl asi nejlepším hráčem.

FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Valtinov byl velice nepříjemný soupeř. Divím se, že jsou takhle nízko v tabulce. Dělali nám problémy, ale vinu nese i těžký terén, na kterém se toho moc vymyslet nedalo. Nakonec musím pochválit všechny kluky, protože dnes zahráli velice dobře všichni.



Sestavy


TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - M. Bezděkovský [-] , L. Doubek [-] (46. L. Doubek [-] ) , J. Zelený [-] , Z. Ptáček [-] - J. Molhanec [-] , L. Ptáček [-] , V. Vimer [-] , M. Šimon [-] - M. Nešvera [-] , J. Vokál [-]

FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - J. Novák [-] , J. Fedák [-] , M. Škváro [-] , P. Kolda [-] - J. Švimberský [-] , M. Švík [-] , S. Bozadjiev [-] , J. Miler [-] (46. L. Šilhán [-] ) - L. Nedbal [-] , D. Řehák [-]

ŽK: 46. J. Vokál , 63. J. Molhanec , 75. L. Ptáček , 79. J. Pýcha - 45. V. Uličný . ČK: 83. V. Vimer .
Místo: V. Valtinov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: German st. Robert - BÖHME Ladislav, KOŠKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.