7:1
(3:0)
62. D. Beran (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Albrechtic


Branky


9. P. Duha , 21. T. Voda , 37. D. Hořínek , 50. L. Sršeň - 62. D. Beran (vl.)
0

Albrechtice zažívají utkání jako na houpačce - před dvěma týdny podlehli hráči Albrechtic Opočnu 6:1, tento víkend naopak přejeli Velešov 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice hráli koncentrovaný a aktivní fotbal od první minuty zápasu, což se jim bohatě vyplatilo. Albrechtice se soustředily na pevnou obranu a pohyblivý útok, z čehož poprvé těžily už v 9. minutě, kdy se trefil záložník Duha. O dalších zhruba deset minut později navázal na úspěch svého spoluhráče i útočník Voda a konečnou poločasovou podobu skóre dodal v 37. minutě Hořínek. Možné komplikace mohly nastat po 41. minutě, kdy byl vyloučen albrechtický gólman Beran, toho však v bráně výborně zastoupil střelec Petr Duha.

 

Doudleby se nedokázaly prosadit ani proti oslabenému soupeři, naopak v 50. minutě přidal čtvrtou branku domácích Sršeň. Domácí hráče nenalomila ani vlastní branka ze 62. minuty, na kterou našel odpověď Pinkas, a to hned třikrát - díky gólům ze 70., 81, a 82. minutě vstřelil bleskový hattrick, a uzavřel tak vysokou výhru svého týmu na konečných 7:1.


Díky výhře si Albrechtice udržely kontakt na týmy před sebou a na třetí místo ztrácejí pět bodů. 



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
D. Beran [-] - J. Jaroš [-] , M. Pavlas [-] , P. Zeman [-] , L. Velíšek [-] - O. Velíšek [-] , L. Sršeň [-] , D. Hořínek [-] , P. Duha [-] - R. Pinkas [-] , T. Voda [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Lasák [-] - O. Dostál [-] , J. Kozák [-] , J. Kopsa [-] , M. Mazura [-] - M. Lyer [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , M. Kráčmer [-] - R. Plachekta [-] , J. Souček [-]

ŽK: 58. R. Plachekta . ČK: 41. D. Beran .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku