0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec šťastně poráží Blovice


Branky


0

Oba týmy ještě minulý rok soupeřily v Okresním přeboru, teď se potkávají ve III. třídě. Domácí byli v zápase aktivnější a měli i více šancí, byli to ovšem hosté kteří stříleli góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek zápasu byl opatrnější, postupem času získavali domácí územní převahu. Přicházeli i brankové příležitosti ale Jan Končel v bráně Dvorce byl nepřekonatelný. Hosté se soustředili na obranu a bránili nerozhodný výsledek. Žádný z týmů nakonec v první půli nedokázal dát gól a poločas tak skončil bez branek.

Nedáš, dostaneš

I ve druhé půli byl obraz hry podobný, Blovice drželi balon a měli územní převahu. Byli to ale hostí kteří jako první udeřili. Po standartní situaci se prosadil Pavel Brožovský a Dvorec tak překvapivě vedl. Domácí měli několikrát blízko k vyrovnaní ale v koncovce vždy selhali. A tak přišel další trest a znovu po standartní sitiaci. Tentokrát se prosadil hostující kapitán Miroslav Greguš. V 83. minutě přišla další rána pro domácí ambice, podruhé žluté kartě musel jejich hráč předčastně do sprch. Hned minutu na to dokázali hráči Slavoje početní výhodu zužitkovat. Miroslav Greguš vybojoval míč u rohového praporku, odtud ho poslal Miroslavu Duškovi na vápno a ten propálil všu co mu stálo v cestě. Dvorec si tak odváži nečekanou výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Vytěžili jsme z minima maximum. Blovice byly lepší na balonu, tlačily ale my jsme dávali góly."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - R. Šabata [-] (56. J. Parouz [-] ) , O. Laibl [-] , J. Diviš [-] (46. T. Matoušek [-] ) , T. Kotous [-] (69. O. Šeba [-] ) , K. Hajský [-] , J. Stegmuller [-] , J. Veselovský [-] , V. Davídek [-] , V. Šeba [-] , J. Nováček [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - Z. Tomaščík [-] , P. Hřídel [-] , P. Brožovský [-] , J. Terč [-] (85. P. Končel [-] ) , J. Panc [-] (88. T. Kulhánek [-] ) , M. Kolář [-] , A. Vavřička [-] (77. P. Kalabza [-] ) , P. Kalabza [-] (61. M. Matějov [-] ) , M. Greguš [-] , M. Dušek [-]

ŽK: 25. J. Diviš , 39. V. Davídek , 66. V. Šeba - 30. M. Greguš , 38. P. Kalabza , 48. P. Brožovský , 57. J. Panc , 75. Z. Tomaščík . ČK: 83. V. Šeba .
Hráči zápasu: J. Končel .
Místo: Blovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - JANOUŠEK Pavel, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.