Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce


0

Letiny šli do zápasu jako favorit, ale vzhledem k problémům na postu trenéra, je určitě nečekalo nic jednoduchého. Dnešice zase zázeli na důraznou hru plnou osobních soubojů. Zápas nakonec nabídl drama až do konce se štastnějším koncem pro hráče Letin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený start hostů

Dnešicím vyšel vstup do utkání lépe. Od první minuty byli o poznání aktivnější a odměnou jim byla i první vstřelená branka. V 7. minutě rozehrávali hostě volný přímý kop, centrovaný balon si našel Martin Schlehofer a hlavou poslal svůj tým do vedení. I nadále pokračovali v aktivitě a přehrávali Letiny. Ty se začali probouzet až po půl hodině. Do poločasu se domácí dočkali vyrovnání. Postaral se o něj Vít Pikhart, který zúžitkoval přihrávku Petra Brašny a ranou k tyči srovnal skóre. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Pozdní gól

Domácí vstoupily do druhé půle stejně jako skončili první. Byli aktivní a už po pěti minutách to přineslo vedoucí branku. Petr Brašna se zaspal do listiny střelců. I nadále zůstavali Letiny aktivnějším týmem. Dnešicím se však podařilo z první akce v druhé půli také udeřit. A byl to znova Martin Schlehofer. Hra pak byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Žádný gól ale né a né přijít. Když už to vypadalo že zápas dospěje až k pokutovým kopům přišla gólová radost domácích. Petr Brašna přihrál na dlouho nohu Vítu Pikhartovi, ten ve skluzu dokázal posunout balon za brankovou čáru a zajistit tak pro Letiny první tři body ve třetí třídě.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Spokojený určitě nejsem, přizpůsobili jsme se soupeřovo hře. Doufám že do příště se to zlepší. Moc jsme toho ale nenatrénovali takže za tři body jsme rádi. Cílem je umístění do 5. místa."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - T. Hupač [-] , R. Přibáň [-] (86. Z. Hraběta [-] ) , V. Pikhart [-] , J. Pelíšek [-] (77. M. Kůs [-] ) , M. Matejov [-] , J. Baumruk [-] , V. Klasna [-] , V. Brašna [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - S. Duspiva [-] , L. Vomela [-] , I. Frous [-] , R. Bagoš [-] - D. Turek [-] , J. Bláha [-] (88. D. Schuster [-] ) , L. Jeslínek [-] , T. Kozel [-] , V. Hora [-] - M. Schlehofer [-] (77. K. Schlehofer [-] )

ŽK: 6. J. Pelíšek , 36. M. Matejov .
Hráči zápasu: P. Brašna .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Duda Václav - ŠINDELÁŘ Radek (N), JESLÍNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.