0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládl Ptenín


Branky


0

Oba soupeři se velmi dobře znali, nastupovali proti sobě už minulý rok ve IV. třídě. Proto se dala očekávat vyrovnaná hra. Každému z týmů chybělo pár hráčů, ať už ze základu nebo ze širšího výběru. Tři body si nakonec po dobrém výkonu odváží hosté z Ptenína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól hostů

Na začátku zápasu bylo znát že jde o první zápas sezóny. Po úvodních oťukávacích minutkách však byl k vidění pohledný fotbal. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. První brankové příležitosti si vytvořili domácí. Jakuba Maršáleka v bráně Ptenína však překonat nedokázali. Poté se začali dostávat do šancí i hosté. V 33. minutě se k balonu dostal Zdeněk Smítka a nádhernou ranou ze střední vzdálenosti nedal Dušanu Kvíderovi v bráně domácích šanci. 1:0 pro Ptenín. Vstřelený gól hosty nakopnul a ti dokázali svého soupeře zatlačit. Gólový efekt to ale nepřineslo. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:1.

Rychlý pojišťující gól

Ve druhé půli pokračovali hosté přesně tam kde skončili. Byli aktivnější a více na balonu. V 47. minutě vybojoval Radek Šobr balon na půli hřiště, odtud ho poslal na Patrika Sedláčka. Ten si nahrál Zdeňku Smítkovi, který mu balon vrátil krásně za obranu a Sedláček se tak řítil sám na golmana domácích. V koncovce si počínal jako ,,starý mazák" a střelou na zadní tyč poslal hosty do dvoubrankového vedení. Po gólu se probudili už i domácí. Oba týmy si vytvořili několik nadějných příležitostí. Ve finální fázi je však vždy zradila koncovka a stav už se tak neměnil ani na jedné ani na druhé straně. Hráči Lučiny si tak odvážejí velmi cenné body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Lučina Ptenín): "Do zápasu jsme šli s tím, abychom uhráli alespoň bod, nakonec si domů odvážíme všechny tři. Byl to náročný ale za to užitý zápas se staronovým Chlumem. Před zápasem jsme věděli, že to bude složitý zápas. Díky dvěma povedeným akcím se nám ale povedlo zvítězit. Jsou to velice cenné tři body. Příští týden jedeme do Dnešic, kde chceme získat minimálně bod, a navázat na dnešní povedené vystoupení."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Archalous [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (73. P. Šindelář [-] ) , V. Ernest [-] (58. J. Pelikán [-] ) , M. Šlajs [-] (46. L. Hajšman [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - Z. Smítka [-] , J. Strejc [-] (87. J. Černý [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , L. Kaufner [-] , R. Kukeně [-] (46. J. Schejbal [-] ) , P. Sedláček [-] (68. L. Přibáň [-] ) , K. Sedláček [-] , V. Rajšpís [-] , J. Podzimek [-]

ŽK: 81. J. Pelikán - 52. R. Šobr .
Hráči zápasu: Z. Smítka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - MICHÁLEK Tomáš (N), STREJC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.