1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš veze tři body z Letin


Branky


0

Letiny v minulém kole těsně přehrály Dnešice a v dalším kole je čekal tým co s nimi spadl z okresu. Vstiš v prvním kole stála a sezóna pro ně tedy začínala až v Letinách. Po vyrovnaném průběhu nakonec hosté vezou domů tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující poločas

Domácí měli lepší vstup do utkání, kdy už v páte minutě se po závaru před bránou poprvé prosadil Petr Brašna ranou pod břevno. Domácí tak rychle vedli. Hra byla vyrovnaná ale bez větších šancí. Další gól přišel v 22. minutě. Domácí hráč zůstal ležet na půlce, rozhodčí však hru nepřerušil a hosté využili zaváhání domácích hráčů, kteří přestali hrát a Petr Švec postupoval sám na golmana. Se šancí si poradil a vyrovnal tak stav utkání. a za dalších osm minut hosté scela otočili vývoj. Po kombinační akci postupoval znovu sám na golmana Petr Švec a i tentokrát byl stoprocentní. V 38. minutě postupoval domácí hráč sám na golmana. Obránce hostů tak na poslední chvíli zatáhl za záchranou brzdu, ovšem jen za cenu červené karty. Hosté tak šli do desíti. I v deseti si ale do konce poločasu vytvořili ještě jedn šanci. Tu ale neproměnili a do šaten se tak šlo za stavu 1:2.

Bezgólová druhá půle

Do druhé půle šli domácí s tím, že se proti oslabeným hostům pokusí otočit zápas. Vstiš se ale semkla a i v desíti dokázala chvílema přhrávat soupeře. Své šance měli i domácí, nedokázali ovšem vyzrát na skvěle chytajícího Košana v bráně hostů. V posledních deseti minutách si Letiny vytvořili velký tlak na bránu hostů. V posledních minutách došlo ve vápně hostů k hraniční situaci kdy se mohla pískat penalta. Píšťalka sudího však zůstala němá a domácím se tak neporařilo vyrovnat. Vstiš si tak po bojovném výkonu odváží všechny body z Letin.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs ( SK Letiny): "Bylo to špatné. Sice jsme vedli, pak jsme ale dostali velmi smolný gól, kdy náš hráč zůstal ležet na půli hřiště. Soupeř ale balon nezakopl ani rozhodčí nepřerušil hru a místo toho jejich hráč šel sám na golmana. Dlouho jsme hráli proti desíti, ale na nic moc jsme se nezmohli."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodiška ( TJ Vstiš): "Určitě panuje spokojenost, všichni makali i v nepříznivém počasím i počtu. Hráči si zaslouží pochvalu."



Sestavy


SK Letiny
P. Juráš [-] - V. Brašna [-] (80. M. Kůs [-] ) , M. Baxa [-] , L. Kohút [-] , J. Pelíšek [-] - M. Matejov [-] (27. A. Bína [-] ) , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] , V. Klasna [-] - J. Baumruk [-] , P. Brašna [-] -

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - R. Švec [-] (90. V. Hřebec [-] ) , P. Švec [-] , A. Ježek [-] (70. M. Korčík [-] ) , D. Malý [-] , P. Purdeš [-] , T. Krejčí [-] , M. Švec [-] (2. T. Maday [-] ) , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-] , J. Vodička [-]

ŽK: 51. P. Brašna , 73. A. Bína , 83. M. Baxa , 87. V. Klasna - 59. M. Švec . ČK: 38. J. Pyrgal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KOŘÍNEK Petr (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.