Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum je stále bez bodu


Branky


0

Chlum v úvodních dvou zápasech nezískal ani bod a dokonce nedal ani branku. Nedá se ale říct, že by hrál špatně. Zato Dvorec zažívá vcelku povedený start do sezóny. Jedna výhra a jedna remíza mu zajistila čtyři body. K vidění byl hodně bojovný fotbal. Chlum vstřelil první góly v soutěži, ale nakonec to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do zápasu vstoupili lépe hosté, jenž měli více ze hry a dostávali se i do prvních šancí. Aktivita vyústila v brzký gól. Po rychlém brejku se dostal balon k Ondřeji Košánovi a ten otevřel skóre. Potom došlo k nepříjemné situaci. Hráč hostí se v souboji o balon nepříjemně zranil a musel odjet do nemocnice. Vynucená pauza více prospěla domácích. Ty se začali víc a víc dostávat do hry. Chlum se dostal k rozehrávce rohového kopu, ten obrana odvrátila jen na vápno k Václavu Caltovi. Calta vrátil balon do vápna k volnému Michala Wagnerovi, ten přehodil golmana a vyrovnal zápas na 1:1. Ani nadále nebyla hra příliš pohledná. V 37. minutě zahrával Václav Calta zkrácený přímý kop, posadil ho na hlavu Tomáši Červenkovi a ten poslal Chlum poprvé v sezóně do vedení. Dvě minuty před poločasem se po rohovém kopu odrazil k Miroslavu Duškovi, ten si obhodil dva hráče a z 18ti metrů vyrovnal na 2:2. Za takového stavu se odcházelo i do šaten.

Rozhodující gól

V druhém poločase nebylo k vidění příliš fotbalového. Hra se odehrávala uprostřed pole. Až v 67. minutě se k přímému kopu postavil Josef Panc a poslal hosty do vedení. Poté přišla zlomová chvíle zápasu. Brankář Dvorce chyboval a svou chybu napravil jen za cenu faulu v pokutovém území a červené karty. Jenže Dvorec neměl náhradního brankáře a tak si mezi tři tyče stoupl hráč z pole. Pokutový kop zahrávat Martin Šlajs. Ovšem hráč zaskakující v bráně jeho pokus vyrazil a následná dorážka už se mezi tyče nevešla. Od té chvíle domácí přehrávali soupeře ale gól už dát nedokázali. Chlum je tak stále bez bodu i když k němu byl opravdu blízko. Dvorec naopak okupuje druhou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Utkání se mi hodnotí těžce, jelikož jsme opět bez bodu. Šance jsme si opět vytvořili a dokonce dali i dvě branky. Mělo jich ale být více. Vzadu jsme naví udělali zbytečné chyby a nabídli hostům góly. Přesto si myslím, že jsme si dnes nezasloužili prohrát."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Byl to spíše boj než fotbal, hodně se nakopávalo. Vydřené vítězství. Všichni bojovali a vyzdvihnul bych tak celý tým."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] , L. Martínek [-] (73. L. Hajšman [-] ) , P. Bořík [-] , M. Archalous [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] (87. L. Hajšman [-] ) , R. Šašek [-]

TJ Slavoj Dvorec
K. Brejcha [-] - P. Končel [-] , M. Matějov [-] , J. Terč [-] , O. Košán [-] , L. Trhlík [-] , M. Kolář [-] (15. M. Havel [-] ) , Z. Tomaščík [-] , P. Brožovský [-] , J. Panc [-] , M. Dušek [-]

ŽK: 49. L. Martínek - 50. J. Panc , 87. M. Havel . ČK: 76. K. Brejcha .
Hráči zápasu: M. Wagner - J. Panc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - PELIKÁN Miloš (N), KULHÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.