K. Sedláček 23. (p.)
Š. Josef 68.
2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice si z Ptenína odváží všechny body


Branky


0

Ptenín se chystal na první představení před domácími fanoušky. Ze dvou venkovních zápasů si přivezly čtyři body a určitě na ně chtěli navázat i doma. Lukavice mělapo prvních dvou kolech body tři. Po vcelku vyrovnaném průběhu si nakonec všechny body odváží hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů

Vstup do zápasu vyšel daleko lépe hostujícímu celku. Už ve třetí minutě se zásluhou Marka Kastnera dostala Lukavice do vedení. Domácí gól ale nepoložil a dokázali dostat hosty pod tlak. Po rychlém brejku v 22. minutě došlo k faulu ve vápně Lukavice. K pokutovému kopu se postavil Karel Sedláček a ten přidal svou druhou branku v sezóně. Domácí ale poté vypadli z tempa a přestávalo se jim dařit. V posledních minutách prvního poločasu dokázal Marek Kastner udeřit ještě jednou a poslal hosty znova do vedení. Za další tři minuty poslal Lukavici do dvojgólového vedení Robert Hajšman. Tímto skórem i poločas skončil.

Snaha domácích

Domácí vstoupi do druhé půlky s velkou snahou a úsilím o zvrat v utkání. Ve velké šanci se ocitl Patrik Sedláček ale svůj nájezd na golmana neproměnil. V 68. minutě vykřesal naději pro domácí Josef Šobr. Do konce zápasu si oba týmy vytvořili několik zajímavích situací ale žádná si nenašla cestu do brány. Domácí tak porvé v sezóně vyšli bodově naprázdno. Lukavice si naopak připisuje do tabulky další body a má jich nyní šest.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Do zápasu jsme šli s tím,že bychom chtěli na domácí půdě hned bodovat. Věděli jsme, že soupeř má starší ale zkušenější kádr. Dostali jsme rychlí gól, ale na něj jsme dokázali odpovědět. Ale náš nedůraz a lajdácký přístup jak v soubojích o balon tak v koncovce nás nakonec stálo body."




Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - K. Sedláček [-] (72. J. Schejbal [-] ) , J. Podzimek [-] (65. J. Černý [-] ) , V. Černý [-] , Z. Smítka [-] (52. A. Mebarki [-] ) , J. Strejc [-] (83. L. Přibáň [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] (60. M. Šašek [-] ) , V. Rajšpís [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Myslivec [-] - R. Tolar [-] - Z. Pecka [-] , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , R. Kokoška [-] (46. J. Tůša [-] ) , J. Kroupa [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-] , V. Baumruk [-]

ŽK: 41. Š. Josef , 58. R. Šobr , 68. J. Černý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šálková Helena - STREJC Václav (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.