1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptenín zaskočil Dvorec a odváží si tři body


Branky


0

Dvorec vstupoval do zápasu jako mírný favorit, když v prvních třech kolech nasbíral sedm bodů. Ptenín zase odehrál všechny vyrovnané zápasy ale body měl pouze čtyři. Oba týmy tak určitě chtěli své bodové statistiky vylepšit. Po nepříliš povedeném výkonu domácích si hosté odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Úvod utkání vyšel znamenitě hostům. Už ve čtvrté minutě si na centrovaný balon od Patrika Sedlčáka naskočil Josef Šobr a poslal hosty vedení. Hosté ale následně polevili a hra se srovnala. Přicházeli i šance na obou stranách ale ani jeden z golmanů za svá záda nic nepustil. Domácí se ale přece jen dočkali gólu. Po volném přímém kopu se radoval Jan Rojík a stav byl tak nerozhodný. Poté došlo ještě k jedné zajímavé situaci kdy po zákroku obránce zůstal ve vápně ležet Patrik Sedláček, rozhodčí ale souboj jako penaltový nevyhodnotil. Po první půli byl tak stav nerozhodný. 

Rozhodující branka

Do druhé půle šli oba týmy s vidinou třech bodů. Hra byla vcelku vyrovnaná ale né příliš technická, protože se hrálo na ne příliš hezkém trávníku. O to víc se ale bojovalo. Hostující brankář Jakub Maršálek v několika šancíh podržel svůj tým. I na druhé straně předvedl brankář několik povedených zákroků. V hrozném horku ale tempo pomalu opadalo. Přesto ale padla rozhodující branka zápasu. V 74. minutě kdy Josef Šobr potáhl balon a přesnou přihrávkou našel svého bratra Radka a ten s velkým štěstím poslal Lučinu opět do vedení. Do konce zápasu se domácím i přes eminentní snahu už vyrovnat nepodařilo. Lučina si tak odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lučina Ptenín
Karel Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Zasloužená výhra nad týmem, který předvedl průměrný výkon. Soupeře jsme přehráli vůli, technikou a zkušenostmi.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
K. Brejcha [-] (46. A. Vavřička [-] ) - J. Končel [-] , J. Rojík [-] , P. Kalabza [-] (74. M. Havel [-] ) , M. Greguš [-] , J. Kříž [-] , J. Terč [-] (46. P. Hřídel [-] ) , O. Košán [-] , Z. Tomaščík [-] , J. Panc [-] , M. Dušek [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - V. Černý [-] , A. Mebarki [-] , J. Strejc [-] (64. Z. Smítka [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] (53. M. Šašek [-] ) , K. Sedláček [-] (70. R. Kukeně [-] ) , V. Rajšpís [-] , L. Kaufner [-]

ŽK: 78. J. Panc , 84. Z. Tomaščík , 90. M. Havel - 45. P. Sedláček , 73. R. Kukeně , 76. A. Mebarki , 88. V. Černý .
Hráči zápasu: J. Maršálek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - GREGUŠ Pavel (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.