4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání byly produktivnější Letiny


Branky


0

Letiny měli na svém kontě jen tři body a s tím určitě nemohla panovat spokojenost. Merklín měl na svém kontě už dvě výhry a všechny jeho zápasy byly vyrovnané. Průběh zápasu asi úplně neodpovídá výši skóre, ale takový už je fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Záčátek zápasu byl spíše opatrný a na šance se dlouho čekalo. Hrál se bojovný fotbal. Hosté více drželi míč a domácí se spoléhali na brejky a nakopávané balony na Petra Brašnu. Žádná gól ale první poločas nepřinesl a tak se šlo do šaten za stejného stavu jako zápas začínal.

Produktivita domácích

V druhém poločase se už hrál pohlednější fotbal. Chvilku po poločase měli hosté šanci, tu ale neproměnili. A takprvní udeřili domácí. Petr Brašna utekl obraně a postupoval sám na golmana. Ten jeho první pokus zlikvidoval na dorážku už byl ale krátký. Za pár minut měli Merklínští velikou šanci srovnat skóre. Rozhodčí posoudil střet brankáře s útočníkem jako penaltový. K penaltě se postavil Michal Liška, ale branku přestřelil. V tak v 67. minutě znovu úřadovali domácí. Po faulu na Petra Brašnu rozhodčí nařídil penaltu i pro Letiny. K ní se postavil Vít Pikhart a nemýlil se. Chvíli na to byl rozdíl ve skére ještě výraznější. Odražený balon uklidil přesně k tyči Zdeněk Hraběta. Merklín toale nevzdával. Tlačil se víc dopředu ale tím se otvírala okénka směrem dozadu. Jednu takovou hasil jen za cenu červené karty Lukáš Velek. I vdeseti lidech ale dokázali hosté zkorigovat výsledek. Postaral se o to Michal Liška, ten si ve vápně obhodil protihráče a nechytatelně zakončil. V poslední minutě zápasu přišla fotbalová lahůdka. Milan Kůs si vzal balon na půlce, obešel jednoho protihráče, podíval se kde stojí brankář a ze třiceti metrů ho přeloboval naprosto přesně. A to vše v třiapadesáti letech, jeho počit ocenili potleskem i fanoušci hostí. Zápas tak skončil výsledkem 4:1. Pro domácí skvělí výsledek, pro hosty krutý vzhledem k předvedenému výkonu.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milán Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "V zápase jsme spoléhali na dlouhé pasy na rychlého útočníka. Šancí jsme měli asi o trošku víc. Jsou to důležité tři body."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Vcelku vyrovnané utkání. Domácí byli akorát produktivnější. Po naší chybě šli do vedení, z penalty jsme mohli vyrovnat, tu jsme ale nedali. I nadále byli hosté produktivnější. Poslední gól zápasu byl opravdu parádní i jsem Milanu Kůsovi zatleskal."



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , P. Juráš [-] , L. Kohút [-] - V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] , V. Klasna [-] - P. Brašna [-] , J. Baumruk [-] - M. Kůs [-] , Z. Hraběta [-] (84. A. Bína [-] )

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - D. Marek [-] (46. J. Grüner [-] ) , J. Bláha [-] , S. Špirk [-] , T. Bešta [-] (67. T. Hraběta [-] ) , D. Tesárek [-] , M. Liška [-] , S. Žižka [-] (46. J. Klíma [-] ) , K. Kubát [-] , L. Velek [-] , Z. Bešta [-]

ŽK: 51. M. Hop - 21. Z. Bešta , 66. S. Špirk . ČK: 76. L. Velek .
Hráči zápasu: M. Kůs .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Jiří - KOŘÍNEK Petr (N), ANDRLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.