Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice dál čekají na vítězství


Branky


0

Dnešice od začátku sezóny ještě nepoznaly chuť vítězství. Pouze dvakrát dotáhly zápas k penaltám. Jednou vítězně. Dvorec si hraje klidný střed tabulky. Většinou jsou ale těžkým soupeřem pro okaždého. Do zápasu šly oba týmy s tím, že chtějí bodovat. Domácí podali bojovný výkon, na body ale ani tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztráta vedení

Domácí vlétl do utkání velmi dobře a hned v první minutě se v nadějné pozici ocitl Dominik Kagánek. Bránu ale přestřelil. První gól zápasu přišel v 15. minutě. Martin Schlehofer se prodral do vápna a prostřelil Pavla Greguše. Hosté ale zabrali. V 38. minutě zahrával Dvorec rohový kop. Na balon si naskočil Pavel Končel a s pomocí teče jednoho z bránících hráčů překonal Jehlíka. Za další čtyři minuty bylo pro domácí ještě hůře. Jeslínek trefil odkopem jen kapitána hostů. K odraženému balonu se dostal jeden z útočníků a přes bránícího Bagoše si to namířil do vápna. Tam byl vcelku zbytečně sražen Jeslínkem a rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil Jan Rojík a bezpečně proměnil. To bylo v prvním poločase vše. 

Snaha Dnešic

Domácí se ve druhém poločase hnali za vyrovnáním. Ve finální fázy ale selhávali. Nejprve zahodil velkou šanci Hora a chvíli po něm i Bláha. Po prostřídání aktivita stále nepolevovala. Bohužel nebezpečné centry Tomase Bace a Karla Schlehofera nenašly žádného spoluhráče. V 80. minutě tak znovu uděřili hosté. Na konci rychlého protiútoku stál Aleš Vavřička a procedil balon za jinak výborného Jehlíka. Domácí tak stále čekají na první výhru. Dvorec se drží v poklidu ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš (hráč TJ Dnešice): "Nehodlám už opakovat, že nám opět chyběla větší kvalita ve finální fázi. Dnes už je naprosto zřejmé, že se nejedná o jednotlivá utkání, nýbrž o trvalý jev. Naši odpovědní činovníci, během dlouhých týdnů letní přestávky, hrubě podcenili úskalí zásadního přeskupení naší soutěže, které přišlo po masívních sestupech z okresního přeboru. Soupeře, které jsme na jaře byli schopní přehrát nadstandardním nasazením, dnes již hrají o soutěž níže a my jednoduše se svojí kvalitou nejsme "expřeborovým družstvům" konkurenceschopní. Nejenže jsme v létě náležitě neposílili, ale dokonce neudrželi ani jarní soupisku, což je pro nás zásadní problém. Hrajeme tudíž na co máme, a přestože jsem po utkání spoluhráčům děkoval za bojovný výkon, v utkání s průměrným soupeřem to s naším fotbalem nestačilo ani na bod."




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - L. Vomela [-] , R. Bagoš [-] , R. Bárta [-] , I. Frous [-] - Z. Hegner [-] , L. Jeslínek [-] (60. K. Schlehofer [-] ) , J. Bláha [-] , V. Hora [-] - M. Schlehofer [-] (77. T. Bac [-] ) , D. Kagánek [-]

TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - J. Rojík [-] , J. Kříž [-] , Z. Tomaščík [-] , P. Končel [-] (76. J. Končel [-] ) , M. Greguš [-] , P. Kalabza [-] (73. P. Kalabza [-] ) , A. Vavřička [-] , M. Matějov [-] , L. Trhlík [-] , O. Košán [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Legát Zdeněk - MICHÁLEK Tomáš, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.