3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 13:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš podala špatný výkon, tři body ale uhájila


Branky


0

Vstiš v letošní sezóně jede jako dobře namazaný stroj. Minulé kolo si poradila ve šlágru kola v Lužany a posunula se na čelo tabulky. Bilance 28 gólů v 7 zápasech určitě nenechá klidným žádného z obránců soupeře. To Chlum je na opačně. Krčí se u dna tabulky. Výkony ale nejsou špatné, prohrává jen minimálním rozdílem. Bohužel smůla v koncovce mu nedovolila získat více bodů než šest. Zápas to byl překvapivě vyrovnaný a hosté do posledních minut sahali po bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon hostů

Hostující hráči vlétli do utkání a v prvních minutách přehrávali favorizovanou Vstiš. Chvili po začátku mohl Chlum zahrávat penaltu. Po souboji Wagnera s Košanem ale zůstala píšťalka rozhodčího němá. Domácí dokázali udeřit z první akce. Na středu si uzmul balon Ondřej Vodička a posunul ho doleva na Petra Švece. Ten levačkou vypálil jedovatou střelu. Kvídera si na balon sice šáhl ale nedokázal jej vytěsnit mimo tři tyče. Hráči družstevníku spoléhali spíše na nakopávané balony, hosté zase chtěli díky rychlému přechodu zaskočit obranu soupeře. Ani jedna z taktik ale nenesla výraznější šance. Přesto se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Opět u toho byl Vodička. Míč se středu posunul na levou stranu k Danielu Malému a ten poslal míč do sítě. I nadále pokračoval nepříliš pohledný fotbal. Hosté byli za svou aktivitu odměněni v 31. minutě. Aut Boříka prodloužil Wagner, k balonu se dostal Heřman. Svou střelu schoval mezi obránce a parádně obstřelil golmana na zadní tyč. Chvíli před poločasem nevypustil Wagner dlouhý balon, u čáry jej dostihl a postupoval do vápna. V něm byl sestřelen jedním z obránců a rozhodčí naprosto správně nařídil penaltu. K té se postavil golman hostí Kvídera. Jeho střela ale zazvonila pouze na tyč. Domácí se pokusili z rychlého protiútoku potrestat brankáře. Nedokázali ale trefit odkrytou branku. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1. 

Dvě červené

I druhá půle se odvíjela stejně jako ta první, jen z ní vymizely gólové šance. Přesto bylo k vidění několik zajímavých situací, i když né příliš fotbalových. V 54. minutě obdržel Tomáš Křejčí žlutou katru za ostrý faul. Výrok rozhodčího doprovodil nějakým nemístným slovem a rozhodčí ho poslal předčastně do sprch. Hosté si ale početní převahy dlouho neužili. Za tři minuty předvedl nesmyslný zákrok na polovině hřiště Roman Šašek a byl vyloučen. Více prostoru na hřišti využil již po minutě domácí kanonýr Ondřej Vodička. Obešel několik soupeřových obránců a vypálil na branku. Jeden z hráčů míč ještě tečoval a Kvídera se za balonem už jen otočil. 3:1. Gól domácí uklidnil a přestali se hnát do útoku. V poklidu kombinovali a drželi balon. Chlum se i přes velkou snahu nedokázal gólově přiblížit a zůstává opět bez bodu i přes kvalitní výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Začátek zápasu z naší strany byl hrozný. Rozpačitý, nepodrželi jsme balon. Takříkajíc jsme zůstali ještě v šatně. Byla to nakopávaná, pro fanouška to asi moc pohledné nebylo. Šance byli na obou stranách. Celkově byla první půle z naší strany hrozná. Nevím jestli jsme si mysleli, že je to soupeř ze dna tabulky tak ho hladce porazíme. Po vyloučení na obou stranách jsme začali hrát líp. Za tři body jsme rádi, ale výkon je špatný, jelikož hrajeme na čele tabulky, tak si myslím, že bychom měli podávat stabilně dobré výkony."

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce jsme očekávali těžké utkání. Navíc nám chybělo několik hráčů. Průběh zápasu nám však ukázal, že hrát se dá s každým a opět jsme nebyli daleko od zisku bodů. Rozhodlo několik drobností a lepší zakončení domácích. Bohužel pro nás se nám tuto nepříznivou situaci nedaří prolomit a tak body na našem kontě nepřibývají."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Krejčí [-] - V. Hřebec [-] , P. Purdeš [-] (78. M. Kaiser [-] ) , A. Ježek [-] , P. Švec [-] (46. T. Maday [-] ) , J. Vodička [-] , D. Malý [-] (19. D. Dušek [-] ) , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] , J. Pelikán [-] , P. Bořík [-] , S. Eret [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 12. J. Vodička , 25. A. Ježek , 54. T. Krejčí - 5. D. Kvídera , 17. V. Calta , 54. P. Bořík , 61. Z. Švec . ČK: 54. T. Krejčí - 57. R. Šašek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KLIK Jiří - ŠVEC Petr (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.