4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany navázaly na předchozí vítězství


Branky


3. F. Lösch , 10. T. Lachman , 34. T. Lachman , 80. J. Vlček (p.) - 31. P. Kalabza
0

Chlumčany za prvních šest kol uhrály jen jeden jediný bod a krčily se naposledním místě tabulky se třemi vstřelenými brankami. Minulé kolo to ale zlomily, když vstřelily čtyři góly Lukavici a vyhrály. To Dvorec to má spíše naopak. Po nadějném začátku přichází v posledních kolech útlum a pozvolný pád tabulkou. Tomu chtěli hráči slavoje učinit přítrž a zdolat domácí. Hráči keramiky ale předvedli výborný výkon především v první půli a znovu vstřelili čtyři góly a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený start domácích

Domácí vlétli do zápasu aktivně a odměnou jim byla brzká branka. Ve 3. minutě přišel balon za obranu. Ten doběhl jeden z útočícíh hráčů a zatáhl ho k lajně odkud prostrčil na osamoceného Lösche a ten v pohodě uklidil balon do prázdné brány. Domácí i nadále dominovali na hřišti a využívali chyb v rozehrávce Dvorce. V 10. minutě dostal Tomáš Lachman přihrávku na střed hřiště. Svůj střelecký pokus poslal podél golmana a Chlumčany vedly o dvě branky. Pak následovala čtvrt hodinka bez výraznější šance. Hosté o sobě dali vědět v 31. minutě. Ondřej Košan přehodil obránce, balon dosprintoval Dušek a přízemním centrem nalezl Pavla Kalabzu a ten ve skluzu snížil na 1:2. To bylo ale ze strany Dvorce v první půli vše. Tři minuty na to si balon na levé střeně vzal Lachman, po vzoru Arjena Robbena si navedl balon na střed hřiště a křižnou ranou překonal bezmocného Končela. Pro hosty mohlo být ještě hůře. Chvíli před poločasem vyhodnotil sudí souboj ve vápně Dvorce jako penaltový. K exekuci si stoupl Jan Janoušek. Mířil do prostřed brány, Končel se ale blízkl dobrým zákrokem a držel naděje svého týmu. 

Zlepšený výkon hostů

Hra v druhém poločase se srovnala. Dvorec měl územní převahu, dařilo se mu i více držet balon. Nedokázal to ale přetavit v gólovou příležitost. Chlumčany si tak vcelku v pohodě hlídaly vedení. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí stejným výsledkem jaký byl v poločase. V 80. minutě ale zastavil jeden z obránců postupujícího útočníka ve vápně. Rozhodčí neváhal a nařídil druhou penalty pro domácí. Tentokrát si k ní stoupl kapitán Jiří Vlček a nedal Kočelovi šanci. Pojistil tak vítězství domácích. Chlumčany tak navázaly na výborný výkon z minulého kola a hlavně už, snad definitvně prolomily střeleckou smůlu.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "První poločas jsme byli lepší zaslouženě vedli. Ve druhém se hra vyrovnala a šance si vytvářel i Dvorec. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě. Celý tým bojoval a zaslouží si pochvalu."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Dostali jsme rychlé dva góly. Celou první půlku byli domácí lepší. Dělali jsme spousty chyb. Ve druhém poločase jsme měli v poli navrch, ale žádnou velkou šanci jsme si nevytvořili. Soupeř si to už pohlídal a vyhrál."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , T. Benedikt [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , O. Košán [-] , J. Panc [-] , A. Vavřička [-] , P. Brožovský [-] , J. Rojík [-] , Z. Tomaščík [-] , P. Kalabza [-] , M. Matějov [-]

ŽK: 11. J. Vlček - 45. J. Panc .
Hráči zápasu: M. Hůla .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Němec Michal - CHLAD Lukáš (N), ZDVOŘÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.