0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš veze tři body i z Ptenína


Branky


0

Ptenín si jako nováček soutěže nevede vůbec špatně, okupuje střed tabulky a každého soupeře hodně potrápí. Teď ale přijel momentálně asi nejsilnější celek třetí třídy. Vstiš poráží soupeře vštšinou rychlostí svých útočníků a na to samé bude určitě spoléhjat i tentokrát. Domácí celý zápas bojovali, dřeli, ale na dobře hrajíci hosty to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Už od začátku bylo poněkud znát, že zápas píská lajk. Chvílemi to bylo až zbytečně vyhrocené. Postupem času začali hosté podle očekávání získávat převahu a přišly i první šance. Maršálek byl ale pozorný a překonat se nenchal. Domácí více než na techniku sázeli na bojovnost nakopávané balony. Obrana Vstiše ale byla schopná veškeré nebezpečí eliminovat. V 25. minutě se zrodila první gólová akce. Balon si uzmul Ondřej Vodička a po individuální akci, kdy přešel přez několik protihráčů, už neměl problém zakončit. 0:1. I v dalších minutách měli míč na kopačkách spíše hosté. Do poločasu ale už Maršálka nepřekonali a do šaten se tak šlo za stavu 0:1. 

Trochu zlepšený výkon domácích

Ptenín chtěl v druhé půli něco s výsledkem udělat, Vstiš ale hrálaopravdu vydařený zápas a moc toho soupeři nedovolila. Šanci srovat utkání měli domácí po hlavičce jednoho z útočníků, ta ale bránu minula a stav se tedy neměnil. Hosté si díky dobré kombinační hře a rychlosti opět vytvořili několik nadějných pozic. Ale až trestuhodně je zazdili. Přesto se jim povedlo dostat do dvoubrankového vedení. A opět u toho byl Vodička, který se dokázal individuálně prosadit. V dalších minutách přišla strkanice, nevyústila ale v žádné karty a tak se po chvíli hrálo dál. Ptenín se do posledních minut snažil s výsledkem ještě něco udělat, ale jejich pokusy končily ještě před vápnem. Hosté sitak odvážejí tři body a dál vévodí tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
TJ Lučina Ptenín: "Do zápasu jsme šli s tím, že Vstiš je silný soupeř, který se drží v čele tabulky. Chvílemi byla hra vyrovnaná, poté ale přišly jak už je známo naše chyby ze kterých jsme bohužel do brejku pustili snipera Vodičku a ten nás odrovnal dvěma góly. Chvíli před koncem se strhla na hřišti mezi většinou hráčů strkanice, ta chvíli trvala a poté se zápas dohrál v klidu. Prostě jsme byli my ten o málo horší tým."

TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (kapitán TJ Vstiš): "Vinou svazu, který pozdě zareagoval na to, že se zranil rozhodčí musel zápas odpískal lajk. Tak byl kámen úrazu od začátku. Jinak zápas byl poměrně kvalitní. I ve slepené sestavě jsme podali slušný výkon a soupeře jsme přehráli. Měli jsme velké množství šancí, soupeř se za celý zápas nedostal do pořádné šance. Ocenil bych ale výkon domácích, kteří se do poslední chvíli nevzdali a bojovali alespoň o gól."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - Š. Josef [-] , J. Podzimek [-] (81. J. Černý [-] ) , R. Hnojský [-] , J. Strejc [-] (60. R. Kukeně [-] ) , R. Šobr [-] , A. Mebarki [-] , M. Šašek [-] (46. P. Sedláček [-] ) , Z. Smítka [-] (72. L. Kaufner [-] ) , V. Rajšpís [-] , K. Sedláček [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Krejčí [-] - T. Maday [-] , V. Hřebec [-] , P. Purdeš [-] , A. Ježek [-] (57. M. Kaiser [-] ) , P. Švec [-] , J. Vodička [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 76. R. Šobr .
Hráči zápasu: T. Maday .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiška Pavel - VACÍK Ladislav (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.