Chlum ukončil vítěznou sérii Blovic


Branky


18. M. Wagner - 12. V. Šeba
0

Chlum má pověst týmu, který dokáže potrápit každého soupeře. Moc bodů ale nemá především díky menší produktivitě. Hosté z Blovic tak doufaly, že si odvezou další tři body a budou stíhat vedoucí Vstiš. Hostující celek měl v zápase převahu, ale převaha není všechno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu

Blovice od prvních minut vlétly na Chlum a během prvních deseti minut si vytvořily tři velice nebezpečné situace. Každá z nich ale skončila na tyči. V 12. minutě zahrávaly roh, centrovaný balon propadl až na malé vápno k nohám Václava Šeby a ten se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil. Domácí inkasovaná branka nepoložila, naopak se zmohli k rychlé odpovědi. V 18. minutě zahrával Zdeněk Švec přímák z půlky hřiště. Míč se snesl až do vápna, tam si ho našel Michal Wagner a pohotovou ranou vyrovnal. Hosty vyrovnání trochu zbrzdilo, přesto byli stále aktivnějším celkem. Chlum hrozil především po soupeřovo zbytečných ztrátách ve středu pole a rychlém přechodu do útoku. Nejčastěji se jednalo o Červenku s Wagnerem. Nepřesné finální přihrávky však připravili domácí o možnost ohrozit Šabatu v bráně. V 35. minutě zahrával Švec další standartní situaci, tentokrát o něco blíž brance. Balon načechral do vápna, ale zakončující Červenka ale těsně branku minul. Poločas skončil 1:1.

Tlak hostů

V druhém poločase tlačili hosté možná ještě o trochu víc než v prvním dějství. Obrana Chlumu v čele s Kvíderou však působila skálopevně. Postupem času ale už přicházely i veliké šance. Blovičtí útočníci dokonce několikrát postupovali sami na Kvíderu, ten ale spustil závoru a nic za sebe nepustil. V 70. minutě došlo k nepříjemné srážce dvou hráčů při vzdušném souboji. U obou došlo ke krvavému šrámu, u domácího Švece musela být dokonce zavolána sanitka. Postupem času tlak více a více sílil. Domácí ale byli rozhodnuti doma uhrát body a tak do závěrečného hvizdu odráželi jeden útok za druhým a cennou remízu nakonec udrželi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Matěj Archalous (hráč TJ Chlum): "Blovičtí přijeli jako favorit, ale my jsme jim body rozhodně nechtěli věnovat jen tak. I přes to, že měli celý zápas převahu a šli do rychlého vedení, my jsme dokázali jejich náskok díky Wágnerovi velmi rychle vymazat. Pak jejich šance končily bud na naší obraně nebo si neporadili se skvěle chytajícím Kvíderou. Zápas skončil 1:1 a v penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější my. I když to byl zápas týmů z opačných pólů tabulky a kde kdo předpovídal jasný výsledek, divákům se musel tento atraktivní zápas velice líbit. Ještě bych chtěl na dálku popřát Zdeňkovi Švecovi brzké uzdravení a myslím si, že zpráva o výsledku zápasu mu v rekonvalescenci jenom pomůže."




Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - SMETANA Patrik, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.