Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí rezerva Blovic přejela poslední Líšinou


Branky


0

Zcela jednoznačný průběh měl zápas mezi v tabulce prvními Blovicemi B a Líšinou, která uzívá celý peloton. Od prvních minut měl domácí tým utkání zcela pod kontorlou a postupem času přidával další branky. Nakonec z toho byla sedmička v hostující síti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšiná ještě částečně vzdorovala

Fotbalisté Blovic od začátku zápasu ukazovali, kdo bude na hřišti pánem. Hosté se přesto ještě v prvním poločase dokázali v rámci možnsotí bránit, přesto ale dva střelecké pokusy zapadly až za záda brankáře Jarošíka. Do vedení poslal blovickou rezervu Mykhaylo Agapkin, který byl na konci nádherné akce svého týmu. Do přestávky ještě navýšil vedení domácích Radek Šabata, jenž se trefil parádně ze standardní situace. 

Blovic dominovaly a přidaly pět branek

Druhá část byla ve znamení pokračování drrtivého tlaku Blovických. Defenzíva Líšiné ale již s přibývajícími minutami nedokázala vzdorovat převaze soupeře a postupně ještě musela skousnout dalších pět branek ve své síti. Hosté se navíc ani prakticky za celé utkání nedostali příliš k blovické svatyni, kterou ani jednou neohrozili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Vladimír Chalupa: Jednoznačný zápas, který vypovídal o postavení týmů v tabulce. Samozřejmě panuje spokojenost s výkonem i třemi body, zahráli si navíc všichni hráči, které jsme měli k dispozici.

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: V prvním poločase to z našeho pohledu ještě nějak šlo, ale ve druhé půli se to již zcela sesypalo. Nebyli síly ani nálada a kvalita byla jednoznačně na domácí straně. Nyní se připravujeme na derby s Mantovem, kde věříme, že něco uhrajeme.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - M. Korda [-] , R. Komorous [-] (46. D. Tuček [-] ) , R. Větrovec [-] , T. Kotous [-] , J. Veselovský [-] (60. P. Kozák [-] ) , R. Šabata [-] , V. Chalupa [-] (40. P. Hodina [-] ) , M. Agapkin [-] (46. M. Bečvář [-] ) , J. Fisher [-] , M. Jílek [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - M. Klich [-] (56. Z. Hrdonka [-] ) , M. Pivoňka [-] , V. Pavlík [-] , R. Zahoř [-] , L. Bauer [-] (81. M. Kloversa [-] ) , T. Benda [-] , J. Schejbal [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-]

ŽK: 70. M. Korda - 38. V. Kříž , 84. J. Schejbal .
Hráči zápasu: D. Tuček , R. Šabata .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duda Václav - HORA Jakub (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.