Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólové hody vyzněly lépe pro Záhoří


Branky


0

Pěkné utkání s množstvím šancí na obou stranách uviděli diváci, kteří zavítali do Záhoří. Domácí fotbalisté šli jako první v utkání do vedení a i přes mocné dotahování soupeře nakonec uhájili doma všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledná první část přinesla tři branky

Zejména v první půli se hrál pohledný fotbal. Záhoří mělo o něco více ze hry a vypracovalo si o více šancí. Domácí tým poslal do vedení Jan Majorszký, který využil chyby soupeřovi obrany a vstřelil první gól v utkání. Odpověď hostů ale byla blesková, když dokázal vyrovnat po standardní situaci Matěj Douša. Záhoří ale poté znovu odskočilo. Rozhodčí přehlédl jasný faul u rohového praporku a následně po pookračování celé akce skóroval domácí Filip Pelouch

Majorszký dokonal hattrick

Po pauze vstoupili do hry znovu lépe Záhoří, které opět skórovalo zásluhou Jana Majorszkého. Hradec B poté snížil z pokutového kopu, jemuž ale rovněž předcházel prapodivný zákrok, který proměnil Matěj Douša. Rozkouskovaná hra, jež s enemohla přihlížejícím divákům příliš líbit vyústil nakonec v hattrick Jana Majorszkého. Hostující tým přesto ještě stihl před koncem zápasu korigovat skóre, když se po standardní situaci prosadil Jiří Kaplan



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Zasloužené vítězství domácích, ze hry jsme dali čtyři branky, hosté snižovali poměrně lacino ze tří standardních situací. Rozhodčí zápasu také moc nepomohl a jeho výkon byl spíše podprůměrný.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Na výkon rozhodčího v zápase nemám opravdu slov. Sami domácí hráči, s kterými jsem se bavil mi potvrdili, že to opravdu bylo dosti zvláštní. V prvním poločase to ještě šlo, nehráli jsme vůbec špatně, ale neproměnili jsme nějaké příležitosti, které jsme měli. Poté už to ale byla "katastrofa". Všem hráčům bych chtěl za výkon na hřišti rozhodně poděkovat, nemají se za co stydět.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - J. Kovář [-] , J. Kodýdek [-] (77. M. Gaži [-] ) , F. Pelouch [-] , J. Majorszký [-] , K. Presl [-] , J. Prokopius [-] , A. Raška [-] , M. Šlouf [-] , M. Zekucia [-] (49. O. Němec [-] ) , K. Hora [-] (88. V. Kovář [-] )

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - R. Švarc [-] , J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] - T. Behenský [-] , J. Kaplan [-] , R. Lukášek [-] , P. Snášel [-] , S. Calpak [-] - M. Douša [-] , J. Kroupa [-] (87. Z. Horák [-] )

ŽK: 60. F. Pelouch , 70. K. Presl , 83. J. Prokopius - 53. L. Varga , 65. R. Lukášek , 73. M. Douša .
Hráči zápasu: K. Presl - M. Douša , L. Varga .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamec Václav - ŠPERER Jakub (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.