Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč vydřela proti silnému Záluží cenný bod


0

O překvapení se v neděli postarali fotbalisté Seče, kteří vyladili po čtrnáctidenní pauze svůj výkon a vybojovali proti třetímu Záluží jeden bod, když prohráli v pokutových kopech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla branky jen na jedné straně

Úvodní oťukávání obou týmů ukončil po patnácti minutách hry hostující Ladislav Mlnařík, který střelou bodlem ze střední vzdálenosti překonal gólmana Jiříčka. Domácí Seč následně přidala a snažila se srovnat stav skóre, další branka ale padla znovu do její sítě, když se po chybě obrany prosadil hostující Lukáš Pondělík. Seč navíc nehjspíše měla kopat pokutový kop, ale sudí přehlédl ve vápně faul na domácího Görnera. 

Seč změnila herní styl a srovnala

Po pauze domácí trenér Bohuslav Plojhar změnil rozestavení svého týmu na mnohem útočnější variantu a navíc nasadil na hlavního tahouna soupeře - Ladislava Mlnaříka osobního strážce. Tah se stratégovi Seče vydařil na výbornou, když nejprve pláchl po levé straně Radek Černovský a přesnou ránou snížil na rozdíl jedné branky. Ofenzivní snažení Seče ake poté potrestal hostující Ladislav Třeštík, jenž se prosadil po zdařilém rychlém protiútoku. Domácí nicméně zbraně nesložili a po pěkné ráně Petra Filipa se znovu dostali do zápasu. Parádní poloobrat dotáhli domácí do konce zásluhou Miloše Fotra, který se prosadil ze skrumáže. Závěrečné minuty duelu ale patřili jednoznačně zkušenějšímu Záluží, které se hnalo za vítězstvím, ale proti stál domácí gólman Josef Jiříček, jenž parádními zákroky zachránil svému týmu remízu. 

Štěstí se usmálo na Záluží

Bonusový bod získali nakonec fotbalisté Záluží, kteří měli v pokutových kopech více střeleckého štěstí. Penaltu si šel kopnout i po dobrém výkonu i domácí gólman Jiříček, jenž sice překopl branku, ale přesto především jemu mohou domácí děkovat, že získali alespoň bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar: Jsem rád, že jsme získali alespoň bod, i když tři by byly samozřejmě lepší. Je znát, že si naše sestava postupně sedá a dnes byl vidět obrovský posun. Přesto to mohlo skončit jakkoliv, protože po vyrovnání nastala velká euforie, která nás málem mohla stát zápas. Naštěstí jsme to ale i s přispěním několika skvělých zákroků gólmana Jiříčka zvládli. Rovněž mě potěšilo, že jsme ve druhé části byli mnohem aktivnější než hosté, kterým asi přece jenom docházeli více fyzické síly.

TJ Sokol Záluží
Pavel Motyčák: Měli jsme v utkání mnohem více šancí než soupeř, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit. Zvláště za stavu 3:3 jsme několikrát běželi sami na gólmana, ale nedali jsme. Zisk dvou bodů je proto pro nás spíše ztrátou.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - T. Malý [-] , M. Lukáč [-] (42. D. Hora [-] ) , R. Černovský [-] , J. Purkart [-] , M. Fotr [-] , J. Krsek [-] , P. Kolros [-] (62. M. Žanda [-] ) , J. Reidl [-] (62. J. Bradáč [-] ) , T. Görner [-] , P. Filip [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - L. Mlnařík [-] , N. Vávrovec [-] , J. Šmidingr [-] (11. P. Zahradník [-] ) , P. Braun [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , D. Vacek [-]

Hráči zápasu: J. Jiříček , J. Krsek - L. Pondělík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HRANIČKA Václav (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.