Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly již v prvních minutách

TJ Sokol Dolní Bělá odehrála druhé podzimní kolo proti FK Trafo Hadačka. Hned od začátku se divákům fotbal musel líbit a to hlavně proto, že padaly branky. Už ve 2.minutě šli hosté do vedení, zásluhou Františka Spěváčka. Domácí tým to ovšem nesrazilo a v 15. minutě bylo srovnáno na 1:1, brankou se uvedl Lukáš Kaňka. Útočný fotbal se hrál dále a v 19. minutě domácí otočili skore, síť rozvlnil Jakub Turjanica. Ve 23. minutě to bylo již 3:1, vedení navýšil Tomáš Hospr. I hosté měli ještě do konce poločasu šance, ale nevyužili je. A tak byl stav v půli 3:1.

Branky padaly i nadále

Hosté vstoupili do druhého poločasu o něco aktivněji a s výsledkem se snažili něco udělat. Odměna přišla v 60.minutě, kdy bylo sníženo z pokutového kopu na 2:3 z pohledu hostí, s penaltou si poradil Milan Junek. A dokonce o dvě minuty později už bylo srovnáno na 3:3, v 62. minutě nedal brankáři šanci svou druhou brankou v zápase František Spěváček. Domácí celek se záhy vzchopil, v 70. minutě šel opět do vedení 4:3 zásluhou Milana Nigriniho. Dále se hrál útočný fotbal a bylo otázkou času, kdy a na které straně padne branka. Šťastnější byli domácí, v 80. minutě pečetil vítězství domácích 5:3 opět Tomáš Hospr. Hostující celek se pak marně snažil nadechnout k náporu, a jelikož v 85. minutě dostal obránce Hadačky Jiří Střelec červenou kartu, protože srazil unikajícího hráče domácích, bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] , J. Turjanica [-] , M. Dobrý [-] (85. T. Soukup [-] ) - M. Nigrini [-] (85. R. Pešek [-] ) , O. Kroj [-] , L. Kaňka [-] (43. M. Lukeš [-] ) , F. Hrubec [-] - T. Hospr [-] , D. Popp [-] (65. L. Kolář [-] )

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] , J. Střelec [-] - F. Spěváček [-] (74. T. Verner [-] ) , M. Junek [-] , J. Zajíček [-] , A. Běhounek [-] - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-]

ŽK: 53. O. Kroj - 85. A. Běhounek , 86. R. Knedlhans . ČK: 85. J. Střelec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: WALTER Ladislav - PECHÁT Jan (N), PÍCL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.