Další těsná výhra zatím neporaženého Kostelce


Branky


0

Jen pět týmů dokázalo vyhrát oba dva své úvodní zápasy, ale jestli to měl někdo z nich nejvydřenější, je to určitě Kostelec, který oba zápasy ovládl především svou urputností a vůlí. Musel bojovat a zadarmo ni určitě nedostal. V Damnově vyhrál 3:2 a teď porazil jednobrankovým rozdílem 2:1 také Staré Sedliště. Zatím neporaženému Kostelci tak patří pátá příčka, kdežto Staré Sedliště se po dvou porážkách zařadilo rovnou do bojů o udržení, kterým se chtělo letos vyhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec začal nezačal...

Kostelečtí hráči působili zpočátku dojmem, že na hřišti snad ani nejsou a hrát se jim nechce. I proto se dokázal velmi rychle prosadit Petr Fojtíček, který dostal v páté minutě hosty do vedení. Sedliště hrálo pak lépe a stáel soupeře přehrávalo. Pár šancí ještě mělo, ale žádné nevyužilo a později toho mohlo určitě litovat. Kouč Kertys trochu přeházel sestavu a hra Kostelce se hned absolutně změnila. Především Luděk Král oživil zálohu a později především vrátil Kostelec zpět do hry, když vlastní urptností po individuální práci doslova dotlačil míč až do brány a vyronal. Kostelec se pak ještě snažil uzmout také vedení, ale prosadit už se nedokázal, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1.

Šťastná ruka

Ve druhé půli už Kostelec přehrával soupeře znatelněji a měl i mnoho velkých šancí pro vstřelení branky, ale prosadit se dlouho nedokázal. Nakoenc měl ale trenér Kertys přeci jen šťastnou ruku, když poslal na hřiště za zraněného Miroslava Hakela Davida Kolářského, který po několika minutách hlavičkou prodloužil centr rovnou do brány. Kostelec vedl a stále byl lepší, dokonce měl i stále mnoho šancí, které mohli rozhodnout, ale střelecky se mu prostě nedařil o a zahazoval jednu velkou šanci za druhou. Žádné ale nevyužil, a tak se do poslední minuty musel o výsledek strachovat. Staré Sedliště totiž bylo hodně snaživé a šlo si za vyrovnáním. Nakonec byl ale Kostelec šťastnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Bylo to ještě vydřenější vítězství, než v Damnově. Měl jsem pár absencí a musel jsem zase vymýšlet, jak to přeskládat a musím říct, že příliš šťastnou ruku jsem tentokrát neměl. My jsme nastoupili s tím, že máme předem vyhráno a já z toho měl pocit, že snad ani někteří naši hráči neví, že jsou na hřišti. Pak jsme ale začali trochu hrát a opět se ukázalo, že je důležité mít hráče, jako je Lůďa Král, který nás vrátil do hry. Náš velký problém je v nepřesné přihrávce a nebo špatně vyřešených herních situací, kdy si sami hru komplikujeme. Pak zoufalost v zakončení, také hrůza. Tohle vše nás sráží a komplikuje nám to zápasy. Musíme na všem zapracovat.

TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - L. Netrh [-] , F. Hyťha [-] (46. J. Pešík [-] ) , R. Lokvenc [-] , L. Touš [-] , M. Steiner [-] , D. Nový [-] (60. R. Průcha [-] ) , D. Kertys [-] , M. Hakel [-] (60. D. Kolářský [-] ) , L. Florián [-] , L. Král [-] (80. P. Masař [-] )

TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - M. Patočka [-] , J. Marek [-] , P. Hrubý [-] , P. Zavacký [-] (46. D. Zavacký [-] ) - J. Brabec [-] , L. Buben [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-]

ŽK: 16. P. Hrubý , 85. J. Petráška , 87. J. Marek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Loukota Petr - BEZVODA Václav (N), ROŽUMBERG Ota (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.