Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Staré Sedliště získalo první skalp, smůlu měl Damnov


0

Damnov byl určitě papírovým favoritem tohoto souboje, ale na hřišti se od začátku daleko lépe prezentovalo podceňované Sedliště, které v poslední době zlepšilo svou hru a nyní dokázalo přida konečně také góly. Po první půli vedlo už 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že se dočká prvních letošních bodů. A dočkalo se. Nakonec zvítězilo v poměru 5:2 a odrazilo se ode dna. Poslední je nyní Záchlumí. Sedliště je předposlední a na dvanáctý Damnov ztrácí pohé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka klíčem k úspěchu

Sedliště se podle očekávání ujalo iniciativy, ale bylo otázkou zda svou mírnou převahu dokáže vyjádřit také gólově. Tentokrát se mu ale už v první desetiminutívce podařilo svou střeleckou mizéerii tak trochu prolomit a uklidnit se první brankou. O tu se postaral Václav Pešek. To byl velmi důležitýkrok, který dostal hosty do pohody a bylo jasné, že dnes to s nimi bude mít Damnov velmi těžké. Domácí tým navíc stále ztrácel a musel se více bránit. Sedliště ale potřebovalo ještě zvýšit, aby se dostalo do absolutního klidu, což se celkem dlouho nedařilo. Pak ale dokázal svou šanci přetavit ve vsítění Petr Fojtíček a Sedliště mělo na první body velmi slibně zaděláno. Ve zbytku půle stále drželo balón více a hru celkem v poklidu kontrolovalo. Neinkasovalo a slibný náskok si tak udrželo až do konce poločasu.

Rychlá trefa hodně pomohla

Ve druhé půli potřeboval Damnov zabrat. Pokusil se soupeře zaskočit a hru hned zkraje celkem dost otevřel, což se ale nabuzeným hostům podařilo celkem rychle potrestat. Na 3:0 zvýšil Martin Pažountka a zdálo se, že je rozhodnuto. Vzápetí sice kontroval na 1:3 Erik Šály, ale pak se hosté zase dostaly do pohody a začaly zápas v poklidu kontrolovat. Damnov se snažil marně. Doposud poslední tým tabulky zvládal zápas parádně a stále si svůj náskok s přehledem držel. Damnov navíc musel stále více rozevírat svou hru a i tentokrát to přineslo úspěch akorát druhé straně. Síť rozvlnil Jiří Brabec. Bylo rozhodnuto. O pět minut déle navíc ještě přidal pátý zásah Petr Fojtíček a nebylo, co řešit. O pár minut déle se sice ještě podařilo do sítě uspokojeného Sedliště poslat balón podruhé Eriku Šálymu, ale ve výsledku už se v podstaě nic neměnilo. První body bralo Sedliště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - R. Šašek [-] , E. Šály [-] , J. Lancígr [-] , P. Kopáček [-] , J. Šašek [-] (46. T. Majerčík [-] ) , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , M. Drozda [-] , P. Kolář [-]

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - O. Rožumberg [-] , P. Hrubý [-] , J. Marek [-] - V. Pešek [-] , M. Patočka [-] , F. Fatura [-] (46. V. Pokorný [-] ) , M. Pažountka [-] , Š. Žabka [-] (46. P. Ženíšek [-] ) - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

ŽK: 40. P. Hrubý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rada Aleš - BOSTL Miroslav (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.