0:3
(0:2)
27. M. Stec
33. M. Stec
83. M. Stec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom vyplenil na úvod Sedliště a snaží se už na úvod zamířit opět mezi nejlepší


Branky


27. M. Stec , 33. M. Stec , 83. M. Stec
0

Další velmi slibný zápas. Sedliště a Lom to porti sobě totiž umí rozjet, jak už několikrát ukázali. A i když bylo malé derby naplánováno na první zápas sezóny, určitě se bylo, nač těšit. Sedliště má velmi dobrý tým, který si může klást vysoké cíle, i přesto, že se mu loňská sezóna příliš nevydařila a o kvalitách Lomu, který byl v minulém ročníku dlouho na druhém a třetím místě, se snad nemusím ani zmiňovat. Poslední střet těchto týmů se vydařil lépe Sedlišti, tentokrát už ale skončilo vše podle očekávání. Lom se dostal v první půli do dvoubrankového vedení a ve druhé půli si jej ještě pojistil a už neinkasoval. A překvapením rozhodně není ani to, že se o všechny tři branky utkání postaral Martin Stec. Kdekdo by byl za takový začtek rád, ale nesmíme zapomenout zmínit, že minulý ročník načal Martin proti Studánce čtyřmi zásahy, takže hattrick je v nadsázce jen taková "cena útěchy".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný, ale otevřený zápas

Na obou týmech byla od začátku ta nerozehranost určitě znát. Hrálo se poměrně otevřené, ale na druhou stranu zase paradoxně vyrovnané utkání. Týmy dělaly hodně chyb a nepůsobili zrovna dvakrát přesvědčivě. Postupně se ale začaly týmy trochu otrkávat a hru rozevřely ještě více. Stále se hrálo vyrovnaně a šance byly na obou stranách, ale branky se dočkali první hosté, když v se v sedmadvacáté minutě stal jejich prvním letošním střelcem Martin Stec. To Sedliště trochu opařilo a Lom toho využil, chvíli tlačil a po pěti minutách přidal Martin Stec druhý zásah, a v podstatě tak odstavil Sedliště během krátké chvíle ze hry. Domácí už do konce poločasu zareagovat nestačili, a tak si Lom do šaten odnášel slibný náskok.

Lom přizpůsobil hru a v závěru chladnokrevně udeřil

Ve druhé půli byla řada na Sedlišti, které ztrácelo. A tak řídili tempo spíše domácí a hosté se jim ve snaze udržet si vedení trochu přizpůsobili. Několik drobných šancí bylo ale k vidění na obou stranách. Žádnou extra vážnou šanci si všek domácí nevytvořili a vše, co letělo na branku hostí zlikvidoval nám velmi známý Patrik Benda. Přesto dvoubranková ztráta ještě není ničím nedohnatelným a dá se rychle smazat, a tak se domácí nevzdávali a bojovali, co jim síly stačily. V poslední desetiminutovce ale zariskovali až příliš a vrhli všechny snahy do útoku, buď hop a nebo trop. Ale po chvíli byly trop, protože jejich nepozornosti v defenzivě využil, kdo jiný, než Martin Stec, který tak zkompletoval hattrick a definitivně rozhodl. Zbytek zápasu už byl pouhou formalitou.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme měli před zápasem snad jen dva tréninky, a ta pauza pro nás byla dost dlouhá. Navíc jsme se sešli jen v jedenácti a druhou půli jsme museli odehrát jen v desíti. Lom měl také snad jen dvanáct hráčů, ale z naší strany to bylo nemastné, neslané, prostě o ničem. Soupeř zaslouženě vyhrál. My jsme sice měli pár šancí, ale až na jednu tyčku, to bylo o ničem. Lom byl lepší, hodně nás trápil v obraně a nám to nešlo ani do útoku.

TJ Sokol Lom u Tachova
Antonín Karas: My jsme se hodinu před utkáním dozvěděli, že nový trenér, který nás měl trénovat se na nás vykašlal a šel jinam, takže jsme řešili ještě jiné problémy navíc a byli jsme rádi, že jsme to sami nějak dali dohromady. Nesešli jsme se ale ani v nějakém vysokém počtu a sestavu jsme museli přeházet tak, že téměř každý hrál na jiném postu, než byl v minulém roce zvyklý. Ale přesto jsme zvládli zápas bez potíží, vzadu to bylo v pořádku a ve předu byl Stec, což mluví za vše. Takže vstup do sezóny je dobrý, myslím, že máme na to, abychom si odehráli ten klidný střed tabulky. Teď jsou ale na řadě otázky ohledně trenéra.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - O. Rožumberg [-] , D. Zavacký [-] , J. Petráška [-] , V. Pešek [-] , M. Patočka [-] , J. Marek [-] , J. Brabec [-] , P. Hrubý [-] , P. Fojtíček [-] , L. Buben [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - T. Mareš [-] (75. J. Vopalecký [-] ) , M. Němec [-] , M. Stec [-] , J. Krét [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 11. L. Buben , 23. V. Pešek , 39. O. Rožumberg - 53. M. Stec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ZAVACKÝ Petr (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.