3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov také vítězí.


Branky


40. Z. Sehnal , 44. R. Zeman , 78. D. Ludvík
0

Zdelov odpovídá na vítězství Deštné tím nejlepším způsobem a také on zamíchává průběh "záchranářské" B-třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku lepší.

Rezerva Jaroměře přijela do Zdelova s né zcela optimální sestavou, navíc pouze v jedenácti lidech. Od začátku prvního poločasu byli domácí lepším týmem ale trápila je koncovka. Takže ze čtyř tutových šancí nedokázali žádnou proměnit a už to vypadalo, že by je soupeř mohl potrestat. Naštěstí pro ně byl ale v jejich prospěch nařízen pokutový kop a ten prolomil gólové prokletí. Nadále tak pokračovala převaha domácích a z toho pramenil gól na 2:0.

Hosté odpadli fyzicky.

Hosté hrozili jen sporadicky. Hrozbou pro domácí celek byla pouze souhra dvou středopolářů, ze které chtěla Jaroměř těžit. Žádná z akcí ale nebyla dotažena do konce. A tak bylo umožněno Zdelovu zvýšit na 3:0. To definitivně hosty položilo, navíc se i zdálo, že v závěru zápasu nestačili na domácí po fyzické stránce.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Daniel Ludvík (domácí): V prvním poločase jsme nejprve nedali několik tutových šancí, soupeře jsme ale v podstatě do žádné vážnější šance nepustili. V druhé půli už hosté odpadli fyzicky a tak nám vítězství lehce usnadnili.




Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - P. Truhlář [-] , T. Hurdálek [-] , J. Novotný [-] , R. Zeman [-] - M. Merta [-] , D. Komárek [-] , D. Marek [-] , J. Weisser [-] - Z. Sehnal [-] , D. Ludvík [-]

FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - V. Křivský [-] , J. Kučera [-] , P. Koller [-] , F. Klíž [-] - E. Ameti [-] , T. Vít [-] , J. Beneš [-] , K. Hekele [-] - R. Ulrych [-] , M. Valčík [-]

ŽK: 65. T. Vít , 70. F. Klíž .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.