5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka porazila Libáň vysoko 5:1.


Branky


20. J. Bíl , 43. J. Blažek , 45. D. Rolf , 54. D. Rolf , 88. L. Brendl - 81. F. Skořepa
0

Favoritem tohoto utkání byl domácí tým, který potvrdil předzápasovou předpověď a zvítězil vysoko 5:1 nad hosty z Libáně. Po remíze na hřišti Lužan čekal Starou Paku první domácí zápas s Libání, která sestoupila z B-třídy. Stará Paka nevěděla co od soupeře čekat, jelikož sestup či postup může s každým mužstvem provést hodně věcí. Domácím hráčům nezbývalo nic jiného než hrát poctivě a koncentrovaně. Po fyzické stránce je staropacký tým od trenéra Drusana výborně připraven, což se mělo ukázat na herním projevu mužstva proti.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas 3:0.

Ráz celého zápasu už napověděly úvodní minuty prvního poločasu. Staropačtí hráči se hnali za vstřelením branky a nechtěli nechat hrát soupeře svoji hru. Domácí útočné duo Rolf - Vavrinec, podporované štírky Pospíšilem a Blažkem, motalo hlavy obráncům Libáně, ale branku se nedařilo vstřelit. Namátkou krásná akce Viktora Vavrince, kdy si sám vybojoval, dostal do zakončení, avšak nedal. Střelecký pokus Dominika Rolfa, utažená střela Vojty Pospíšila a v neposlední řadě opět možnost Vavrince. Festival zahozených šancí utnul až sváteční střelec Jan Bil. Pospíšil krásně zatáhl z pravé strany míč, skvěle odcentroval a pro Bila již nebylo sebemenší překážkou skórovat – 1:0. Staré Pace to ale bylo málo. Podobná akce jako ta první, nýbrž na konci byl gól oslavující Blažek – 2:0. Třetí branka padla po spolupráci Rolfa s Vavrincem, kdy druhý jmenovaný po samostatném úniku obehrál i brankáře a zpětnou přihrávkou nabídl zakončení Rolfovi, který nepohrdl. Výsledek 3:0 po první půli byl pro hosty ještě milosrdný.

Druhý poločas se dohrával v klidu a domácí brali body za vítězství 5:1.

Ve druhém dějství byl scénář následující podle vyjádření staropackých:  ,,přečkat potencionální tlak soupeře a poté ho dorazit dalšími brankami.´´ Libáň chtěla,moc chtěla vstřelit alespoň kontaktní branku, ale bohužel již neměla síly. Stará Paka se po milé poločasové rozprávce na hřišti opět srovnala a zhruba po čtvrt hodince přidal svůj druhý gól Dominik Rolf – 4:0. Po krásném individuálním průniku výborně hrajícího Mercla. Poté bylo utkání více nervózní a přibývalo hrubších momentů, se kterými si ale arbitr utkání v klidu poradil. K brance Brendla Stará Paka uvedla toto: ,,chcete-li dát branku v 87. minutě, vypusťte do arény ,,býka,, Lukáše Brendla!, zhruba takhle by mohl být nadpis v deníku Sport k tomuto unikátu.´´ Lukáš Brendl přišel ze střídačky a opět jako v minulém kole vsítil branku ve stejné minutě utkání. 
Tato akce ukončila utkání, ve kterém Stará Paka předčila veškeré očekávání a sebrala všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): Kvalitní výkon všech hráčů a zasloužené vítězství.

TJ Sokol Libáň
Banyácski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Jerie [-] , E. Bark [-] , O. Mercl [-] (77. J. Fejfar [-] ) , V. Kazda [-] - D. Pakosta [-] , J. Blažek [-] , V. Pospíšil [-] , J. Bíl [-] - D. Rolf [-] (54. L. Brendl [-] ) , V. Vavrinec [-] -

TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - M. Pankrác [-] (39. F. Skořepa [-] ) , T. Vondráček [-] , C. Cristea [-] , R. Hlavatý [-] , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] , J. Vondráček [-] , C. Cristea [-] , P. Bányácski [-] , J. Smetana [-] (66. M. Valenta [-] )

ŽK: 44. J. Bíl , 49. V. Vavrinec - 37. Z. Pešta , 55. C. Cristea , 57. R. Hlavatý .
Hráči zápasu: J. Jerie , D. Rolf - F. Skořepa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Střížka Daniel - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.