1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Libáně s Lužany byl ukončen za remízového stavu a po penaltách si bod navíc odvezl hostující tým.


Branky


0

Bojovné utkání, ve kterém měli více ze hry domácí, kteří inkasovali po rychlém kontru. Výsledek domácí i přes herní převahu neotočili ve svůj prospěch. Při pokutových kopech byli hostující šťastnějším mužstvem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

První jarní zápas přivedl na hřiště domácího týmu z Libáně soupeře z Lužan. Lehkým favoritem byl před zápasem domácí tým, ale hosté z Lužan jistě nevchtěli dát svoji kůži zadarmo, a proto se dal očekávat vcelku vyrovnaný zápas. Průběh zápasu předzápasové prognózy povrdil, protože po celý zápas byl domácí tým lepší, ale nedokázal se v ofenzivní části vůbec prosadit. Hosté také nedokázali v prvním poločase rozvlnit síť za domácím brankářem Skořepou, a tak se do kabin po poločasovém hvizdu odcházelo za remízového stavu 0:0. Oba týmy tedy měly nad čím přemýšlet, protože mohla stačit jedna branka k rozhodnutí zápasu ve prospěch jednoho či druhého týmu.

V druhém poločase padla jedna branka na každé straně.

V kabinách o poločasové přestávce měli oba trenéři svým svěřencům jistě co vytknout. Především jistě upozorňovali na ofenzivní část, kde byli hráči obou týmu doslova bezzubí. Poločasová domluva asi na hráče zapůsobila, protože jistě již v 55. minutě padla první branka zápasu, když se prosadil hostující hráč Tománek Patrik a po ojedinělé brejkové akci dostal překvapivě hostující Lužany do vedení 0:1. Domácí hráče tato branka překvapila, ale na druhé straně je také nakopla k útočné snaze o vyrovnání zápasu. Domácí tým se dočkal vyrovnání v 69. minutě zápasu, když na 1:1 vyrovnával domácí Balcar Roman. Od této chvíle byl domácí tým jasně lepší, ale do konce zápasu se již nedokázal prosadit, a proto o osudu zápasu musel rozhodnout souboj v pokutových kopech, v kterých byli nakonec úspěšnější hostující hráči. Lužany si tak odváží domů 2 body, které se jistě budou hodit i do tabulky okresního přeboru.

V pokutových kopech byli úspěšnější hosté z Lužan.

Pokutové kopy jsou vždy loterie. V dnešním zápase byli úspěšnější hosté, kteří vstřelili v penaltách 4 branky, zatímco domácí vsítili o jednu branku méně. Z tohoto důvodu si hostující tým odváží jeden bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Smetana Jan (hráč Libáně): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč Lužan): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - R. Hlavatý [-] , R. Balcar [-] (73. V. Gontkovský [-] ) , C. Cristea [-] (78. T. Vondráček [-] ) , R. Hlavatý [-] (70. M. Pankrác [-] ) , Z. Pešta [-] , R. Mutzer [-] (62. F. Skořepa [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Smetana [-] , T. Barcal [-] , C. Cristea [-]

TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] (85. R. Bryscejn [-] ) , A. Mikule [-] (75. M. Vít [-] ) , J. Folprecht [-] , T. Rejman [-] , M. Hofman [-] , T. Zich [-] , D. Kvasnička [-] , T. Pozler [-] , D. Jína [-] (46. P. Tománek [-] )

ŽK: 80. R. Hlavatý - 50. M. Hofman , 80. A. Mikule .
Hráči zápasu: R. Balcar - P. Tománek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Materna Zbyněk - ŠAMKO Vladislav, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.