Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Baše [-] , P. Ondráško [-] , J. Mádle [-] , M. Pek [-] (46. M. Gajdoš [-] ) , D. Gottwald [-] (68. M. Hradecký [-] ) , L. Cvik [-] (78. D. Kolář [-] ) , M. Skála [-] , J. Popelka [-] , J. Těžký [-] , M. Těžký [-]

SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - M. Dvořák [-] , P. Doležal [-] , M. Janíček [-] , J. Kult [-] (61. L. Macháček [-] ) , V. Štelzer [-] , O. Dewat [-] , J. Mihálik [-] , K. Borkovec [-] , V. Sameš [-] , F. Pavlis [-]

ŽK: 52. J. Baše - 11. M. Janíček , 64. P. Doležal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pilný Filip - PETRŮ Josef, GAL Simon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 8. 2016 21:20
Hosté přijeli na Baník s výškovou i váhovou převahou i s větší zkušeností s fotbalem na okrese.Baník nastoupil s velice omlazeným týmem,dá se říci s dorosteneckým.O začátku utkání bylo znát kdo bude pánem na pažitu.Byli to domácí mladíci kteří převyšovali hosty jak v rychlosti ,tak v technice.Jen jejich zbrklost a dobrý výkon brankaře hostů určil skore po poločase jen 1:0.Druhý poločas začal tak jako skončil první,žacléřští mladíci útočili,hosté zuby nehty bránili.Sporadicky se dostávali na polovinu domácích.Domácí spalovali šance jako na běžícím páse.Třikrát diváci volali gooooool, jasné šance šli ale těsně vedle.Jednou dokonce hráč hostí na brankové čáře vyrazil míč nad branku rukou(jasná ČK),rozhodčí mlčel,jen ukazoval že si hráč chránil obličej,ano,pokud je obličej půl metru nad hlavou!!!
Žacléřští mladíci ukázali svůj potencionál v dalším boji o postup do I.B třídy.Nový trenér Martin Gajdoš jde určitě správnou cestou.