S. Dvořák 14.
R. Ambroz 57.
P. Proll 88. (p.)
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z přestřelky v Ervěnicích vyšli šťastnější hosté


Branky


14. S. Dvořák , 57. R. Ambroz , 88. P. Proll (p.) - 34. L. Pour , 49. L. Pour , 80. L. Papežík
0

Šest gólů, vyrovnání těsně před konce, po červené kartě pro každý tým. Diváci se v Ervěnicích rozhodně nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Tomáš Banovič: "Dobře rozehrané utkání jsme po 25 minutách začali ztrácet. Nakonec remízu jsme zachránili v posledních minutách. Ve 14.minutě naběhl Banovič na přihrávku Haviara vystřelil do tyče a dobíhající Dvořák otevřel skóre. Následně jsme měli dvě vyložené brankové příležitosti, které jsme nevyužili. V 18. minutě musel odstoupit pro zranění Národa a po přeskupení řad jsme začali kontrolu zápasu ztrácet. Ve 34. minutě využil zmatku v naší obraně Pour a vyrovnal. Následně chytil Schwarz samostatný nájezd. Ve 37. minutě jsme přišli o stopera Cejthamra (zranění) a naše hra se rozpadala. Ve 49. minutě jsme nechali na hranici velkého vápna zpracovat míč Poura a ten technicky obstřelil Schwarze, 1:2. V 51. minutě odstoupil zraněný Banovič a už to s námi vypadalo špatně. V 57. minutě po rohu Prolla vyrovnal Ambroz, ale v 65. minutě po několika nepřesných verdiktech HR neudržel nervy na uzdě Trávníček a byl vyloučen. V 80. minutě, po dalším sporném verdiktu HR, jsme inkasovali po hlavičce Papežíka potřetí. Vše jsme i v 10 lidech vrhli do útoku a nejprve Šefler a následně Dvořák neproměnili velké šance a až 88. minutě po faulu na Haviara (Fridrich byl vyloučen), proměnil pokutový kop Proll. V následném rozstřelu neproměnili pokutové kopy Niš a Proll, a tak doma jsme získali jen bod."




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - T. Banovič [-] (51. L. Niš [-] ) , J. Národa [-] (18. P. Proll [-] ) , D. Glas [-] , R. Ambroz [-] , M. Mašl [-] , S. Dvořák [-] , D. Haviár [-] , L. Valčík [-] , L. Cejthamr [-] (37. J. Šefler [-] ) , L. Trávníček [-]

FK Postoloprty
P. Junek [-] - A. Šerák [-] , D. Fleischman [-] , O. Zícha [-] , L. Pour [-] , P. Ploc [-] (79. A. Löffelmann [-] ) , L. Papežík [-] , D. Zíbrt [-] , P. Sachinidis [-] (67. D. Pokorný [-] ) , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

ŽK: 8. D. Haviár , 28. L. Cejthamr , 31. S. Dvořák , 35. P. Proll , 66. M. Mašl - 23. D. Zíbrt , 56. A. Fridrich . ČK: 65. L. Trávníček - 87. A. Fridrich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmid Jiří - DOUBEK Tomáš, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.