Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišťany si odváží z Kosiček vysokou výhru.


0

Domácí nejprve nastoupili do utkání s deseti hráči v poli. Nechali tak hosty jít do pohodlného vedení. Po té, co přišlo doplnění do plného počtu ale už výsledek zvrátit nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení domácí.

Domácí do zápasu nastoupili s pohými deseti hráči v poli. Důvodem byl venkovní dorostenecký zápas a tak se do plného počtu doplnili až v průběhu utkání. Do té doby je ale soupeře výrazně přehrával. Byl mnohem fotbalovější a zaslouženě po poločase vedl.

Druhá půle o něco lepší.

Do druhé půle už nastoupila kompletní sestava domácích. Hra se lehce vyrovnala a domácím se podařilo zápas lehce zdramatizovat, když vstřelili dvě branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky B
Radan Koliáš (domácí): Soupeř byl mnohem fotbalovější a to ještě několik šancí neproměnili. Nás hodně podržel náš brankář Milan Tomek, jen díky němu jsme neobdrželi dvouciferný výsledek. Jinak by se měl každej náš hráč zamyslet nad přístupem k fotbalu, protože se nescházíme. Musíme to alespoň do konce sezóny nějak dobojovat.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - L. Styblík [-] (46. V. Beneš [-] ) , J. Černý [-] , M. Kvaček [-] , P. Borůvka [-] - L. Volf [-] , V. Tomek [-] , M. Donát [-] (73. P. Tomáš [-] ) , J. Koliáš [-] - R. Koliáš [-] , M. Stránský [-]

TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - S. Kleňhar [-] , A. Jiříček [-] (59. J. Kmínek [-] ) , R. Mydlář [-] , M. Sehnal [-] - J. Vobořil [-] , P. Kopáč [-] , M. Bezvoda [-] , F. Matějka [-] - V. Vrba [-] , V. Dvořák [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.