Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas nakonec skončil vysokou remízou.


0

Po poločase se zdálo, že si hosté odvezou z Boharyně tři body. Domácí ale po poločase zabrali a získávají ze zápasu bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

//Podrobnosti připravujeme.//

Brzký gól ovlivnil průběh prvního poločasu.

Hosté do utkání opravdu vletěli. Hned ve druhé minutě šli do vedení a domácí celek tím hodně zaskočili. Domácí se po té dostali pomalu do hry, ale jejich snaha o vstřelení branky byla marná. Hosté hrozili z brejkových situací a ty dokázali proměňovat. Z pěti úniků dokázali vstřelit dvě branky. A tak šli do kabin se slibným náskokem 0:3. 

Domácím to tam začalo také padat.

V druhém poločase viděli diváci mnohem více. Hlavně teda z domácí strany. Kombinační akce se dařilo dotahovat do konce a skóre zápasu se postupně vyrovnávalo. Domácí v druhém poločase dokázali vstřelit čtyři branky. Hosté se prosadili už "jen" jednou. Body se tak rozdělili a diváci si rozhodně přišli na své.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice Boharyně
Josef Michálek, trenér(domácí): První půle byla z naší strany špatná. V druhé půli přišlo velké zlepšení. Ale trápila nás špatná koncovka.




Sestavy


TJ Bystřice Boharyně
M. Peterko [-] - R. Beneš [-] (46. T. Hujo [-] ) , M. Valášek [-] , J. Rensa [-] , M. Flegr [-] - O. Pšenička [-] , P. Samek [-] , R. Široký [-] (46. T. Trýzna [-] ) , J. Pavlíček [-] - P. Málek [-] , L. Rejmánek [-]

TJ Sokol Cerekvice
M. Tomášek [-] - P. Strnadel [-] , O. Petřík [-] , J. Dědina [-] , D. Javůrek [-] - L. Jenčovský [-] , R. Bělina [-] , M. Bělina [-] , L. Parobek [-] - T. Kučera [-] , D. Horáček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.