1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov poprvé doma na jaře prohrál


Branky


0

Domácí hráči si chtěli vyšlápnout na druhé Neděliště, ale moc se jim to nepodařilo. Po zlepšeném druhém poločase si hosté z Neděliště odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas si Černilov držel naději na vítezství

Celý první poločas byli hosté důraznější, ale domácí hráči je do zakončení nepouštěli. To naopak Černilov se dostal do své první šance v zápase a hned ji proměnil. Ve 25. minutě si na přihrávku Jelena naběhl Matoušek a překonal gólmana hostí. Hosté již do konce poločasu s výsledkem nepohnuli a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení domácích.

Ve druhém poločase předvedli hosté dokonalý obrat v utkání

Hosté od začátku přidali a zatlačili domácí do defenzivy. S hlavičkou si nejdřív poradil Voltr, ale na teč zdi po přímém kopu neměl šanci reagovat. Pak útočník hostí hlavičkoval do domácího obránce (vlastní gól). Domácí se za stavu 1:2 vzchopili a přitlačili hosty na jejich polovinu. Jenomže v době největšího náporu přišel rychlý brejk hostí do otevřené obrany a bylo to 1:3. Tímto výsledkem se Neděliště udrželo ve hře o postup se stejným bodovým ziskem, jako první Lokomotiva Hradec Králové.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Martin Šmied - Černilov: Šancí na obou stranách vyrovnaně. Na důraz hostí, ale domácí po změně stran nedokázali odpovědět.

SK Neděliště
Neděliště: Hodně cenná výhra z Černilova. Bylo to těžké utkání, jsme rádi za tři body



Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - M. Šmied [-] , A. Bouchal [-] , M. Voltr [-] , J. Nápravník [-] - V. Hlaváč [-] , T. Matoušek [-] , J. Havlas [-] , T. Obzina [-] - P. Jelen [-] , J. Nápravník [-]

SK Neděliště
K. Mergl [-] , D. Pekáč [-] - T. Stanner [-]

Hráči zápasu: T. Matoušek - T. Stanner , D. Pekáč .
Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.