Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 14:30

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza v Převýšově


0

Již první poločas přinesl divákům brankové hody, když skončil 3:2 pro domácí. Nakonec to bylo krásných osm branek a spravedlivá remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

Oba týmy se pustily s vervou do útočení a takový fotbal se divákům líbil. V tomto zápase dostal útok přednost před obranou a bylo to hodně znát. Šancí bylo docela hodně a padali i branky. Brankostroj se zastavil až na skóre 3:2 pro domácí. Všichni se těšili na druhý poločas a hlavně Kobylice určitě nechtěli odjet domů s prázdnou…

Ve druhém poločase byli o branku lepší hosté

I druhý poločas se odvíjel v útočném duchu. A až do konce se bojovalo o to, který tým nakonec urve palmu vítězství. Blíže k tomu byl domácí tým, který ještě před koncem vedl 4:3. Nakonec to ale hosté dokázali a s pomocí domácího hráče dokázali srovnat na 4:4. Jenom pan rozhodčí nestíhal a pískáním ze středového kruhu zbytečně zastavil spoustu krásně rozjetých akcí.



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Kobylice B
Jaroslav Valenta - Kobylice: Ve vyrovnaném utkání se zrodila spravedlivá remíza, když se za domácí tým blýskl hattrickem hráč ČFL Jarkovský, který ještě navíc neproměnil pokutový kop. Náš tým bojoval až do konce ve kterém si domácí vstřelili vlastní branku a nebýt arogantního rozhodčího Hrušky, který nemá na fotbalovém hřišti již co dělat, mohlo to být krásné nedělní odpoledne okořeněné osmi brankami, protože si chodíme v neděli zahrát fotbal a ne se dívat na ploužící se mátohu která šlape trávu ve středovém kruhu.



Sestavy


SK Převýšov B
J. Jarkovský [-] - .. Polák [-] - Z. Šanda [-]

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Rašín [-] (46. T. Novotný [-] ) , J. Dařbuján [-] , D. Kuchař [-] , L. Říha [-] - J. Herzog [-] , Z. Fölkl [-] , L. Tobišek [-] , P. Kubišta [-] - R. Hrubeš [-] (75. D. Šafařík [-] ) , J. Pšenička [-] (80. J. Pavel [-] )

Hráči zápasu: J. Jarkovský - J. Pšenička , Z. Fölkl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.