Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice nasázely Lovčicím jedenáct branek


0

Lovčice hrají jako na houpačce. Venku dostávají neskutečné příděly, aby pak v domácím prostředí vyhrávaly. Kobylice jim nasázely 11 branek a vzhledem k průběhu zápasu, skóre bylo ještě milostivé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl soubojem hostujícího gólmana s útokem domácích

Od začátku zápasu se domácí Kobylice pevně usadili na soupeřově polovině. Neškodné Lovčice dopředu nic nevymyslely a vzadu měli plné nohy práce s dobře hrajícím týmem domácích. Kobylice se v prvním poločase pouze zastřelovaly, protože se jim povedlo vstřelit pouze čtyři góly. Spousty jejich gólovek vychytal gólman Lovčic Školník. Vzhledem k průběhu prvního poločasu, se přítomným divákům zdálo, že čtyři góly v síti hostí nestačí a dožadovali se dalšího přídělu.

Diváci se v druhém poločase dočkali vyvolávané desítky a ještě jedné branky navíc

Druhý poločas byl vražděním neviňátek. S chutí hrající domácí, hostům málem ani nepůjčili míč a bylo pouze otázkou, jakým celkovým skóre skončí dnešní zápas. Tentokrát se obranu hostů povedlo překonat ještě sedmkrát a zápas skončil výsledkem 11:0 pro domácí Kobylice. Hattrickem se v tomto utkání zaskvěl Libor Tobišek a i jeho spoluhráč Tomáš Havlíček.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Jaroslav Valenta - Kobylice: V utkání bohatém na branky se utkání odehrávalo po celých 90.minut pouze na jedné polovině hřiště, když ještě spousta šancí domácího týmu zůstalo neproměněno.




Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Rašín [-] , J. Hejcman [-] (46. R. Hrubeš [-] ) , J. Dařbuján [-] , L. Říha [-] - P. Kubišta [-] , Z. Fölkl [-] , L. Tobišek [-] , J. Herzog [-] - T. Havlíček [-] , T. Hrubý [-] (46. T. Němec [-] )

TJ Sokol Lovčice B
I. Školník [-] - M. Bendák [-] , D. Procházka [-] , L. Sedlic [-] , L. Jiránek [-] - P. Kocfelda [-] , L. Markúsek [-] , Š. Hlaváč [-] , J. Hrášek [-] (73. J. Hála [-] ) - M. Hlaváč [-] , J. Lisa [-]

Hráči zápasu: L. Tobišek , T. Němec - I. Školník .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.