Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Syrovátka převzala pohár za první místo


0

Syrovátka si tímto vítězstvím upevnila první místo v tabulce. Vzhledem k tomu, že to byl její poslední domácí zápas, se na hřišti konala sláva. Za vítězství ve IV.B. třídě a postup do III.třídy, převzala Syrovátka pohár z rukou předsedy OFS Martina Zbořila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o svém vítězství už v prvním poločase

Od začátku bylo vidět, že si hráči Syrovátky chtějí poslední domácí zápas užít. Domácí se do hostí pořádně opřeli a výsledkem byla čtyřbranková kanonáda již v prvním poločase. Hostující Libčany se trefily pouze jednou a tak bylo poločasové skóre 4:1 pro domácí.

Vlažný druhý poločas vyhráli hosté

 

V druhém poločase byli domácí již na závěrečné oslavě a podle toho to taky na hřišti vypadalo. Hrál se otevřený pohodový fotbal s mnoha nedotaženými šancemi na obou stranách. V druhém poločase, se povedlo hostům zkorigovat stav utkání na 5:3 a to ještě neproměnili pokutový kop. Po závěrečném hvizdu si  Syrovátka začala užívat zasloužených postupových oslav.



Ohlasy k zápasu



SK Libčany B
Vojta Kunčar - Libčany: Stav zápasu jsme malinko dokázali zdramatizovat. Škoda, že jsme neproměnili penaltu.



Sestavy


TJ Slavoj Syrovátka
D. Šimek [-] - V. Čihák [-] (46. L. Kober [-] ) , J. Tluka [-] (46. L. Hruban [-] ) , M. Hanousek [-] , P. Slonek [-] (46. P. Vodička [-] ) - Z. Jarkovský [-] (63. J. Pleskot [-] ) , D. Pleskot [-] , P. Pavlis [-] , M. Opolský [-] - M. Hruška [-] , L. Tužil [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - J. Pavlíček [-] , M. Horáček [-] , M. Kroupa [-] , J. Adlaf [-] - T. Novák [-] , J. Fejgl [-] , M. Zahradník [-] , D. Vlasák [-] - J. Zikl [-] , V. Kocián [-]

ŽK: 60. J. Fejgl , 66. M. Kroupa , 75. T. Novák .
Hráči zápasu: D. Pleskot - P. Červenka .
Počet diváků: 79.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.