Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení na hřišti Starého Bydžova


0

Tento zápas měl být jednoznačnou záležitostí Starého Bydžova. Ale opak byl pravdou. Domácí se s oslnivou formou nepotkali a tak se body spravedlivě dělily.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Do zápasu vstoupily oba týmy ospale. To asi způsobilo to teplé letní počasí. Domácí tým byl zpočátku aktivnější, ale značně kombinovaná sestava hostů jim nic nedala zadarmo. A když už konečně začali padat branky, tak k překvapení domácích diváků, jich víc padlo do sítě Starého Bydžova. Kobylice díky dvěma gólům Honzy Herzoga vyhrály první poločas 1:2 a do šaten šli domácí hodně nespokojeni.

V druhém poločase se domácí zmohli pouze na remízu

 

I druhý poločas byl věrným obrazem prvního. Možná domácí tým více útočil, ale provázel ho zmar. Šance si oba týmy vypracovávaly těžkopádně a tak bylo k vidění spousty nepřesností. Závěrečný účet zápasu skončil stavem 3:3. Hosté byli s tímto výsledkem spokojeni. No a domácí, vzhledem k jejich výkonu, museli být spokojeni také.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Bydžov
Starý Bydžov: Náš slabý výkon, stačil pouze na remízu

FC Spartak Kobylice B
Jaroslav Valenta - Kobylice: Ve značně nekompletní sestavě odjelo naše béčko do Starého Bydžova s úkolem nedostat mnoho branek. Jenomže domácí tým nehrál v tak oslnivé formě jako na podzim na našem hřišti a tak se i díky hattricku Honzy Herzoga zrodila asi zasloužená remíza. Děkuji všem hráčům, kteří se tohoto utkání zúčastnili.



Sestavy


SK Starý Bydžov
J. Bark [-] - L. Tomeš [-] , M. Kutik [-] , J. Štoček [-] , P. Václavík [-] - T. Lechman [-] ( .. Váňa [-] ) , M. Šteyr [-] ( M. Smutný [-] ) , J. Bužík [-] , O. Semerák [-] , R. Fiala [-] -

FC Spartak Kobylice B
R. Hrubeš [-] - T. Novotný [-] , J. Dařbuján [-] , L. Říha [-] , D. Rašín [-] - L. Miške [-] , J. Herzog [-] , Z. Fölkl [-] , P. Kubišta [-] - L. Novotný [-] , J. Pavel [-]

Hráči zápasu: J. Bužík - J. Herzog .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.