M. Hutla 16.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice utrpěly vítězství.


Branky


0

Dohalice patří do přední části tabulky. Slavia do té spodní. Dohalice by tedy podle předpokladů měly snad zvítězit. Opak byl ale pravdou. Útěchou pro ně mohou být alespoň tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby domácích hosté trestali.

Hosté měli lepší vstup do utkání. Hned ve druhé minutě se dostali do vedení. K tomu jim ale výrazně pomohla rozhozená domácí obrana. Ta se nejspíš zapomněla ještě v kabinách a tak mohli hosté slavit první branku. Naštěstí pro domácí se jim brzy podařilo vyrovnat a lehce uklidnit hru. Běžela asi polovina prvního poločasu a po další domácí chybě a následné schrumáži ve vápně, byla nařízena penalta. Tu hosté s přehledem proměnili. Od té doby se domácí začali zvedat a kontrolovat hru. Do kabin se ale odcházelo za stavu 1:2.

Hosté už se moc s míčem nepomazlili.

V druhé půli bylo vidět obléhání branky Dohalic. Slavia si vytvořila územní převahu, dostala se do několika šancí. Žádnou z nich nedokázali její hráči proměnit. A tak se na výsledku z první půle už nic nezměnilo.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - M. Jaroš [-] , R. Čejchan [-] (61. J. Mašek [-] ) , D. Bartoš [-] , D. Šauer [-] - M. Hutla [-] , O. Doležal [-] , O. Filipi [-] (46. P. Kašpar [-] ) , M. Mottl [-] - J. Homolka [-] , J. Mukařovský [-] (71. J. Linhart [-] )

TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - J. Taichman [-] (50. D. Juran [-] ) , M. Krátký [-] , Z. Minich [-] , P. Pišl [-] - M. Gazdík [-] , P. Zapadlo [-] , M. Jonáš [-] (66. T. Novák [-] ) , M. Nesvačil [-] - L. Lindr [-] , K. Miškař [-]

Hráči zápasu: M. Hutla - L. Finke .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.