Srubec udolal Horní Stropnici


Branky


69. F. Hekrdla , 80. R. Janoušek (p.)
0

Domácí Srubec si chtěl spravit chuť po středeční prohře stejně jako Horní Stropnice po debalku v Týně nad Vltavou. Nakonec se více vedlo domácím, kteří zaslouženě vyhráli a připsali si tak tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): zápas dnes připomínal různé sporty, ale rozhodně ne fotbal. Balón byl ve vzduchu, za plotem, prostě když nemůže hrát naplno Kalina, tak naše hra nemá myšlenku. Ale bojovnost nemůžu mužstvu vytknout, jen to prostě nikomu nešlo. Při vší úctě k soupeři, za normálních okolností by si odvezli větší příděl. Výsledek nás po dvou prohrách těší, bohužel ani pokřik jsme v kabině nedali...

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč Horní Stropnice): Dnešní zápas se nám moc nepovedl. Poločas jsme odehráli ještě slušně, byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem, ale ve druhé půli už jsme nestíhali a byli pod velkým tlakem. Za celý zápas jsme si vytvořili pouze dvě brankové šance, které jsme bohužel nevyužili. V útočně fázi jsme byli nemohoucí, a proto zaslouženě prohráli.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - TŮMA Jiří (N), MIKL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.