1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nezaváhal ani na Dobré Vodě


Branky


6. J. Marek - 7. J. Šulista (vl.) , 80. V. Čuřík , 86. J. Gruber
0

Vedoucí Boršov nad Vltavou zajíděl na půdu Dobré Vody, která neměla v úmyslu odevzdat body lacino. Zápas se nakonec zlomil deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svůj tlak nevyužili

Boršov nad Vltavu nastoupil v plné síle s Gruberem, Šefčíkem a dalšími kvalitními borci. Ani Dobrá Voda neponechala nic náhodě a nastoupil za ní například Marek či Candra. Pěknému fotbalu nefandil úplně hrací povrch. Hřiště bylo velmi podmáčené a tak to bylo pro obě mužstva dosti obtížné. Hůře se s tím srovnávali Boršovští. Celý první poločas byli pod velkým dobrovodským tlakem a hned v 6. minutě inkasovali z kopaček Marka – 1:0. o minutu později si domácí vybrali kopec smůly. Konkrétně Šulista, jenž si srazil centr z pravé strany do vlastní branky. Autorem centru byl boršovský Fessl – 1:1. Boršov však i nadále hrál takový profesorský fotbal – jsme první, tak co nám může stát…  Dobrá Voda B byla aktivnější, jenže nedokázala svůj tlak proměnit v branky a to se jí později stalo osudné. 

Hosté byli za zlepšenou hru odměněni

O přestávce promluvil trenér Komrska svým svěřencům do duše a hlavně jim udělil pár dobrých rad, jak eliminovat lépe hrající domácí fotbalisty. Béčko Dobré Vody bylo najednou všude druhé a Boršov začal diktovat tempo hry. Možná došly domácím i fyzické síly. Minimálně to tak z pohledu na hřiště vypadalo. Do osmdesáté minuty se nicméně hrálo nerozhodně. Pak ovšem udeřil Muž minulého kola Vojtěch Čuřík. Střelu Grubera ještě dobrovodský Roden zlikvidoval, ale vyrazil míč pouze na hlavu zmiňovaného Čuříka, jenž se nemýlil – 1:2. Definitivní pojistku pak přidal v 86. minutě Gruber, jenž po standardní situaci pálil z otočky krásně na zadní tyč a nedal brankáři sebemenší šanci – 1:3. Boršov tak i nadále vévodí Okresnímu přeboru, i když nutno podotknout, že dnes byl v prvním poločase horším týmem. 



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Utkání jsme nezačali vůbec dobře a srovnali jsme šťastnou brankou. K druhému poločasu jsme si něco řekli a musím kluky opět pochválit, že jeli na krev, kousli se a zápas ve druhé půli rozhodli ve svůj prospěch.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
V. Roden [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , P. Zayml [-] , O. Jirák [-] , J. Šedivý [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , P. Hoffmann [-] , J. Šulista [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , V. Čuřík [-] , J. Lísal [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , J. Češka [-] , J. Šimeček [-] , P. Češka [-] , F. Filištein [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 76. V. Čuřík .
Hráči zápasu: F. Filištein .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.