Úsilné potvrdilo body z venku a doma si poradilo se Žabovřeskami


0

Mužstvo Úsilného hostilo v sobotu na svém hřišti tým ze Žabovřesek. Domácí si minulý víkend zastříleli v Dubenci, kde porazili domácí Dívčice vysoko 6:0. Hosté měli za sebou remízu v derby s Lipím a nějaký ten bodík, chtěli přivést i z venkovního hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilné si jelo svoje, tedy bomby k tyči

Domácí hráči si chtěli spravit před domácími diváky chuť, když poslední domácí zápas ztratili vítězství v samotném závěru a hlavně navázat na cenné a vysoké vítězství v Dívčicích. Svůj plán začali plnit od úvodního hvizdu. Po přihrávce Čady, se dostal za obranu domácí Vazač, připravil si míč ke střele a ranou na přední tyč rozradostnil domácí diváky – 1:0. Domácí forvard byl při chuti a o pár minut později vedlo Úsilné o dvě branky. Vazač si nejprve vyměnil míč s Balounem, poté s Čadou. Následoval slalom mezi beky a nekompromisní zakončení k tyči – 2:0.

 

Za první poločas měl tak domácí útočník splněn limit dvou branek, stejně jako minulý víkend. To ovšem od domácích nebylo vše. Po centru Čady se zavěsil do vzduchu Baloun a hlavou poslal míč do stíě - 3:0. Brankář Mádl si sice na míč sáhl, ale v cestě do branky mu zabránit nedokázal. Žabovřesky nakonec byly za svou aktivitu přeci jen odměněni brankou. Domácí optimismus zkrotit těsně před odchodem do kabin, kontaktní brankou Horský. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Výhru domácích pečetil Sláma

Druhý poločas začal vyrovnanou partií. Hosté chtěli navázat na závěr prvního poločasu a tlačili se do útoku. Druhá branka, která by je dostala na dostřel,ovšem nepřišla. Naopak, Voselňáci dokázali znovu odskočit do tříbrankového trháku. K přímému volnému kopu se postavil domácí Sláma. Svou střelu otřel o zeď a brankář Mádl byl bez šance – 4:1. Tento výsledek vydržel na ukazateli skóre, až do posledního hvizdu rozhodčího Broma. Úsilné se tak dál drží v kontaktu s horní polovinou tabulky, naopak Žabovřesky čekají od prvního kola na tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Robert Novák (hráč): "Nečekalo nás nic jednoduchého, což se potvrdilo. Nám se moc nevedlo, ale v zakončení jsme byli bezchybní. Hosté se tlačili do koncovky a byli aktivnější, ale nebylo jim přáno. Prostě jsme si jeli zase to svoje a bomby k tyči."

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (kapitán): "Domácím vyšlo vše na co sáhli. Naopak nám se nedařilo prakticky vůbec nic. Musíme už zabrat za tři body, doufám že se nám to povede v domácím zápase proti Pištínu. Ten je sice venku stoprocentní, ale my chceme potěšit domácí fanoušky výhrou."



Počet diváků: 55. Rozhodčí: BROM Josef - KAPINUS Milan (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.