0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany trestaly chyby v defenzívě Nového Hradce


Branky


0

Nový Hradec byl skvřivanům v určitých aspektech vyrovnaným soupeřem. Skřivany ale dokázaly potrestat dvě z mnoha chyb domácích a zvítězily tak 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí doplatili na chyby v obranné fázi.

Ve středu hřiště byli domácí vyrovnaným soupeřem. Ovšem jak se dostali hosté k jejich velkému vápnu, tak si nevěděli rady. Hosté je trestali za jejich chyby v defenzívě. Ale trestali je málo, neboť těch šancí bylo mnohem víc, než branek. Kdyby hostující favorit všechny svoje šance proměnil, mohlo být definitivně po zápase už po první půli.

O něco vyrovnanější druhý poločas.

V druhém poločase už se domácí dokázali v některých fázích hry soupeři vyrovnat. Více ze hry ale měli opět hosté, kteří se dostali k několika šancím. Navýšení skóre ale několikrát odmítli a tak se z výsledku první půle stal výsledek celého zápasu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Skřivany
Jiří Tomášek, předseda(hosté): Výkon našeho týmu byl poměrně dobrý s ohledem na to, že domácí byli posíleni o hráče A-týmu.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové B
J. Jaška [-] - M. Sajvera [-] , J. Bonhard [-] , J. David [-] , O. Vik [-] (74. V. Berger [-] ) - P. Havelka [-] (71. M. Klčo [-] ) , M. Šmíd [-] , A. Jarotek [-] , M. Přiklopil [-] (46. L. Kaplan [-] ) - M. Neppl [-] , P. Došek [-]

TJ Slavoj Skřivany
M. Božič [-] - P. Horák [-] (56. M. Zíma [-] ) , O. Brzek [-] , M. Matějka [-] , P. Bielik [-] (74. D. Pošík [-] ) - P. Vysuček [-] (64. M. Kulich [-] ) , J. Škaloud [-] , E. Khelil [-] , P. Tauchman [-] - M. Čapek [-] (88. P. Komárek [-] ) , R. Schubert [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.