Horní Planá rozhodla o svém vítězství již v první půli


Branky


0

"Benfika" Nové Vsi přijela do Horní Plané jako outsider a papírové předpoklady se naplňovaly již od prvních minut. Více v reportu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody se musely domácím příznivcům líbit

Nová Ves přijela v neúplné sestavě a nezačala vůbec dobře. Za prvních 12 minut totiž inkasovala hned 5x! Skóre otevřel ve 4. minutě Petr Schönkypl po chybě hostujících hráčů, 1-0. O tři minuty později se prosadil první brankou v sezóně Tomáš Klik, 2-0. Téměř ihned po rozehrání se prosadil prvním gólem v utkání Radek Bauer3-0. O další dvě minuty později skóroval Marek Bednář, 4-0. A na 5-0 zvyšoval ve dvanácté minutě Jan Oškrda.

 

Po 12 minutách bylo na hřišti v Horní Plané lidově řečeno vymalováno. Na většině branek se podílel střelec první branky P. Schönkypl. Hosté udělali nespočet chyb na ose hřiště, kterých dokázala domácí jedenáctka dokonale využít. Následně se hostím zranili dva hráči - Šolc a Veverka, a jelikož neměla Nová Ves více než jednoho hráče na střídání tak musela dohrávat zbytek zápasu v deseti. 

 

Nové Vsi se podařilo snížit ve 22. minutě, kdy Lukáš Postl zatáhl míč po levé straně, před bránou našel Jana Bártu, který umístěnou střelou k levé tyči snížil na 5-1. O dvě minuty později si však domácí vzali pětibrankové vedení zpět, kdy se trefil znovu Radek Bauer6-0. V závěru poločasu završil Radek Bauer hattrick a hosté byli na ručník, 7-1.

 

Bezbranková druhá půle

Do druhé půli nastoupili hosté se zraněným Veverkou, kterého trápil natažený sval, a tak byl na hřišti spíše jen do počtu. Domácí nastoupili bez Schönkypla, kterého si tím šetřili na další zápasy, ale díky tomu ztratili jistotu v rozehrávce. Další útoky si již přeskládaná hostující sestava pohlídala a v druhé půli neinkasovala, a dokonce si vytvořila dvě tutové šance, které ovšem Bárta nezužitkoval.

 

Více se v utkání nestalo, domácí rozhodli zápas v první dvanáctiminutovce a zbytek utkání se již jen dohrával.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Domácí na nás na začátku utkání vlétli a my jim vůbec nestíhali, dostali jsme 7 gólů a vypadlo to, že utkání skončí desítkami gólů. Jsme rádi, že jsme alespoň druhý poločas odehráli slušně a nic nevzdali. Podepisuje se na nás, že na zápas jezdíme ve slátané sestavě, máme málo hráčů a to se podepisuje i na našich výsledcích. Musíme ve zbytku sezony zabrat a ukázat, že fotbal hrát umíme.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - BERÁNEK Štefan (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.