FOTO: Horní Dvořiště odjíždělo z Holubova s bůrem


Branky


13. Z. Zach , 37. Z. Zach , 60. Z. Zach , 71. L. Kroček , 78. O. Lipš
0

Zápas hodnotí domácí hráč Ondřej Bukovinský a hostující Zdeněk Kemény.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Holubov
Ondřej Bukovinský: V pozměněné sestavě se nám podařilo chytit začátek a byli jsme lepší než soupeř, první šanci měl Maty, když ho ostrým centrem našel Íbe, v těžké pozici ale hlavou minul šibenici o půl metru. Ve 13. minutě už se urodil první gól, Kubův dlouhý nákop prodloužil Kroči, seběhnuvší Ondra zpětným centrem našel Zdeňka v souboji s obráncem a míč se odrazil k tyči, jestli poslední dotyk byl obránce nebo útočníka nevím, třeba se vyjádří sám autor... Druhý gól začal nákopem Vojty, precizní centr Vency Íbe jen tečoval, ale na zadní tyči uklidil do brány Zdeněk. Povzbuzeni druhým gólem jsme začali jančit a vyklidili jsme hlavně střed a pak jsme nestíhali přistupovat včas. Z toho resultovaly fauly a velmi dobře zahrávané standardky soupeře, ve vápně jsme ale zvládli míče odkopat. Ve 2. poločase jsme opět - netradičně - začali soustředěně a dostávali se i do šancí. Potřetí v zápase jsme udeřili - a to už úplně netradičně - ze standardky, dlouhý nákop Ondry z půlky na zadní tyči vrátil Kuba před bránu, Íbe tečoval a správně postavený Zdeněk završil hattrick. 4 gól padl po rohu Matyho zprava, když osvědčil dobrou orientaci a důraz v malém vápně Kroči. Pátý zásah zaznamenal střídající veterán Olda Lipš, poté co Zdenda vypíchl rozehrávku obraně a předložil mu do skvělé pozice. Další šance už jsme nedali, v ovzduší horší koncentrace jsme vyrobili ještě 2 kiksíky vzadu (Ondra), hosté však nevyužili.

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (hrající asistent trenéra): Co k dnešku říct. K utkání jsme opět odjeli bez brankáře a tak se mezi tyče prvně v dresu dospělých postavil benjamínek Roboch, který si nevedl vůbec špatně. Vlastní utkání bylo nějaké bez šťávy a to z obou stran. Domácí byli o něco aktivnější a díky tomu si vypracovali v první půli čtyři šance a dvě z toho využily. Vlastně jednu, poněvadž první gól jsme si dali sami, když centr ze strany uklidil přesně k tyči před dotírajícím Zachem obránce Zeman. Druhý gól vypadal obdobně, když na centr ze strany vyskočil nejvýše Zach. My si prakticky žádnou brankovou příležitost za prvních 45 minut nevypracovali. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, ale tím dali domácím šanci k brejkům. Bohužel naše aktivita postupně uvadala a když domácí udeřili potřetí, tak bylo prakticky hotovo. Po standardce zahrávané z půle pole jsme neuhlídali opět Zacha a ten završil hattrick. Čtvrtý gól padl po rohu a kalich hořkosti jsme vypili až do dna, když jsme si pátý gól dali vlastně sami. Olah R. rozehrával od branky a po nedorozuměním s obráncem Zemanem doslova nalil na nohu jednoho útočníka domácích, pro kterého nebyl žádný problém nahrát před poloopuštěnou branku Lipšovi a ten se nemýlil. Tato akce vlastně tak nějak ukázala, jak se nám dařilo v celé podzimní sezóně. Dnes nevím koho od nás jmenovat jako nejlepšího hráče, poněvadž jsem na hřišti žádného nezaznamenal. Z řad domácích hovoří za Zacha hattrick, ale ještě více se mi líbil aktivně hrající Bukovinský. Teď už nás čeká v sobotu jen sranda mač se starými pány a dokopná. Snad nás to dá trošku dohromady.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - BUŠTA Luboš (N), SIVOK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.