Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice doma poráží Kosičky.


0

Derby ovládli domácí po té, co byli po celou dobu utkání o něco lepším celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích.

Domácí byli podle prognóz favoritem. S ohledem i na to, že se jedná o derby proto to zápasu dali vše a od první minuty byli hladovější po vítězství. Hosté se jim dokázali ovšem také v určitých fázích hry vyrovnat. Mezi oběma mužstvi byly ale dva velké rozdíly. První byl v tom, že Kunčice si narozdíl od Kosiček dokázaly vypracovat znatelně více brankových příležitostí. Druhý pak znamenal to, že dvě tyto příležitosti dokonce dokázaly proměnit. Po poločase se tak mohly těšit z pohodového vedení 2:0.

Remízový druhý poločas.

V druhém poločase domácí hájili slušný náskok z první půle. Soupeře si po většinu času drželi dostatečně daleko od brankové čáry. Sami se také moc do útoku nepouštěli, přeci jen, vedro bylo obrovské. V druhém poločase se dokázaly nakonec prosadit i Kosičky. A ikdyž domácí přidali také jednu branku, skóre druhého poločasu pak bylo 1:1. Kunčice tedy zaslouženě zvítězily 3:1.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
L. Chmelař [-] - D. Šolc [-] , D. Mihl [-] , P. Koza [-] , T. Turek [-] - J. Žahourek [-] , J. Laštovička [-] , P. Vítek [-] , J. Meliš [-] (56. O. Vítek [-] ) - D. Hrubý [-] , Z. Hornych [-] (62. O. Karabinoš [-] )

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - J. Šanda st. [-] , P. Tér [-] (46. R. Koliáš [-] ) , M. Stránský [-] , J. Mráz [-] - D. Bouška [-] , T. Koóš [-] , M. Kvaček [-] , V. Beneš [-] - J. Černý [-] , M. Stránský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.