FOTO: Kušnir dvěma góly zařídil tři body pro Lenešice


Branky


0

Ač měli Žíželičtí více ze hry, museli se smířit s další porážkou. Vinou dvou laciných chyb měli po poločase dvougólové manko, které se jim smazat už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kušnir katem

Více příležitostí ke skórování měli v prním poločase domácí. Nejblíže tomu byl ve 25. minutě Martin Veselý, nová posila na žíželické soupisce. Jeho střelu z úhlu ale dokázal brankář Belan vytěsnit na břevno, od kterého se míč odrazil zpět do pole. A tak udeřilo na druhé straně hřiště. V pokutovém území atakoval Ladislav Seman jednoho z hostujících útočníků a poslal ho sice neúmyslně, ale přesto nedovoleným způsobem k zemi. Následný pokutový kop pak s jistotou proměnil Zdeněk Kušnir. Tentýž hráč o čtyři minuty poté využil zaváhání pravé strany obrany a zcela osamocen před žíželickým gólmanem zvyšoval na 0:2.

Švejdův přímý kop a jiskra naděje

Druhý poločas se nesl ve znamení stálé územní převahy fotbalistů Žíželic, kteří svého protivníka zatlačili na jejich polovinu hřiště a za svoji snahu byli odměněni již po čtyřech minutách od příchodů z kabin. To se k exekuci přímého volného kopu postavil Josef Švejda a přesnou střelou k tyči vrátil domácí tým zpět do hry o cenné body. Přes veškerou snahu, vinou nepřesností v zakončení se jim však vyrovnat již nepodařilo. A tak opět odcházeli ze hřiště se svěšenými hlavami. Utkání, hrané za parného a na toto období až nezvykle horkého počasí, svou kvalitou patřilo spíše do slabšího průměru.

Nominace hráčů utkání

Zdeněk Kušnir (Lenešice) – jediný úspěšný střelec zápasu

 

Radek Pospíšil (Žíželice) – jeden z mála domácích hráčů, kteří za svůj předvedený výkon snese jakžtakž přísnější měřítko

 

Martin Veselý (Žíželice) – v domácím mužstvu si odbyl po zaregistrování svoji soutěžní premiéru, kvalitní potenciál v sobě zjevně má, musí však na sobě dále pracovat a se svými novými spoluhráči se sehrát

 

Autor: Jaroslav Feciškanin

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor TJ Žíželice: "Po úspěšném vstupu do nového soutěžního ročníku zřejmě nebudu sám, kdo byl v následujících třech zápasech jak výsledky, předvedenými výkony, tak snad ještě mnohem více přístupem některých jedinců velice nemile překvapen. Výsledkem tak je postavení v tabulce takové jaké je, navíc nás o příštím víkendu čeká jeden z favoritů na postup, navíc na jeho vlastním hřišti. Pokud se na výše uvedených skutečnostech, které mají velký podíl na špatných výsledcích, nic nezmění, přijde nejvyšší čas na radikální řez, abychom se nemuseli po zbytek sezóny třást o udržení v soutěži."




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Soukal [-] , M. Panský [-] (76. F. Elias [-] ) , M. Oppel [-] , R. Bašus [-] - L. Seman [-] (64. L. Dormišev [-] ) , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] (63. L. Seman [-] ) - L. Kestřánek [-] , M. Veselý [-] , R. Pospíšil [-] (46. P. Zuščík [-] )

TJ Sokol Lenešice
V. Belan [-] - J. Vild [-] , J. Rajlich [-] , M. Bauer [-] , V. Hrušovský [-] (55. J. Kadeřábek [-] ) - J. Petříček [-] , F. Kucej [-] (80. A. Sadílek [-] ) , D. Hodan [-] , T. Hlinka [-] (83. M. Ševčík [-] ) - K. Dittrich [-] , Z. Kušnir [-]

ŽK: 48. F. Kucej , 65. J. Vild , 82. K. Dittrich .
Hráči zápasu: R. Pospíšil , M. Veselý - Z. Kušnir .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanzal Jan - FECIŠKANIN Jaroslav (N), CHARVÁT Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.