2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza


Branky


0

Pod vrchol Černé hory přijel lídr z Vítězné a pod dohledem snášejících se sněhových vloček sledovala padesátka diváků utkání dvou rozdílných poločasů. V obou však nechyběly ani šance a ani góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se lídra ani trochu nezalekli a pustili se do něho z plných sil. Výsledkem bylo poločasové vedení 2:1. Utkání sice nebylo ozdobou kola, kvalita mu ale nescházela. Ve druhém poločase se role obrátily. Vítězná byla lepším týmem a zaslouženě srovnala. V penaltové loterii měli hosté více štěstí a zůstávají tak v čele soutěže.

Vítěznou nečekalo nic jednoduchého

Domácí začali utkání aktivněji a působili živějším dojmem než lídr tabulky. První branka přišla poměrně brzy a postaral se o ni stoper Patrik Demuth. Výstavní ránou z dvaceti metrů poslal domácí do vedení. Z vedení se Jánky radovaly sotva pět minut. Vítězná za soupeřem zaostávala a spoléhala především na brejky a jeden takový využil nestárnoucí Víťa Robek a bylo srovnáno. Robek byl jako vždy tahounem svého týmu a tak mu domácí věnovali větší pozornost než ostatním borcům. Ještě před poločasem však šli Jánské znovu do vedení, když byl po rohovém kopu ve vápně Vítězné nejvyšší Brát a hlavou tak těsně před pauzou upravil skóre na 2:1

A zase ten Robek

Druhý poločas byl úplným opakem toho prvního. Hosté přidali na aktivitě a pohybu, což bylo hlavním důsledkem útlumu domácích. Ve velkých šancích se ocitli Ježek, Andrle nebo Robek, ale ani jeden z nich nedokázal skvěle chytajícího Bernasinského překonat. Tlaku, který si Vítězná vytvářela ale nešlo odolávat donekonečna. Osudová se domácí defenzivě 73. minuta utkání a na 2:2 vyrovnal kdo jiný, než Víťa Robek. Ten se po sražené střele nejrychleji zorientoval ve vápně a s dorážkou neměl sebemenší problém. Domácí měli ještě dvě menší šance. Ani jedna se však neujala a když v samém závěru famózně vychytal Bernasinský Robka, šlo se do penaltové loterie. 

Šťastnější lídr

Hosté měli v penaltové loterii více štěstí a vezou si z hor dva cenné body.



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - P. Demuth [-] , M. Dvořák [-]

Sokol Vítězná
L. Andrle [-] - V. Robek [-]

Místo: Fotbalový stadion Janské Lázně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.