5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lánov stále blíže sestupu


Branky


0

Lánov musel zrušit "B" tým, ale i tak má velké problémy s počtem hráčů. Na Vítěznou, která se drží na druhém místě tabulky zkráta neměl a odvezl si domů nelichotivého bůra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání týmů z opačných pólů tabulky. Roli favorita domácí Vítězná potvrdali vysokou výhrou 5:1. Kromě úvodní čtvrthodiny, kdy bylo utkání vyrované, se zápas odvíjel pod taktovkou Vítězné. Ta si zaslouženě připsala další 3 body. Výraznou měrou se na tom podílel ofenzivní záložník Lukáš Andrle.

Vyrovnaný úvod

V úvodních minutách se Lánov snažil Vítězné herně vyrovnat a celkem se mu to dařilo. Jenže po čtvrhodině utkání přišla první branka v síti hostů, kteří marně bojují o setrvání v okresním přeboru a bylo téměř po zápase. Vítězná se do přestávky trefila ještě dvaktát. Přestože Lánov dokázal také ještě před přestávkou skóre korigovat na 3:1, nikdo už v zázrak nevěřil.

Zkušená Vítězná si 3 body s přehledem pohlídala

Druhý poločas se už nehrál v tak vysokém tempu. Vítězná hrála so potřebovala, držela míč a když už zahrozila nějak výrazněji, míč skončil až za zády bezmocného brankáře hostujícího Lánova. Lánov na Vítěznou zkrátka neměl. Pět branek v jeho síti je sice celkem vysoký počet, nutno však dodat že odpovídá průběhu utkání. Lánov se tak bude muset pokusit o záchranu v jiných zápasech, naopak Vítězná může dále pokukovat po čele tabulky.



Sestavy


Sokol Vítězná
L. Andrle [-]


Místo: Vítězná. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.