3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Buky drama nakonec zvládly


Branky


0

Souboj týmů z opačných pólů tabulky přinesl zajímavou podívanou. Buky sice rychle vedly 2:0, Bohuslavice se však dokázaly otřepat a srovnaly. Dramatickou koncovku však zvládl lépe zkušený lídr.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další souboj týmů, které jsou tabulkově hodně daleko od sebe. Staré Buky se vyhřívají na čele, zatímco Bohuslavice, které hrají v azilu na UMT v Trutnově se perou o každý bod v boji o záchranu. Favorita douho trápily, nakonec však odešli se svěšenými hlavamy bez bodů.

Velkolepý nástup Buky uspokojil

Buky vlétly do zápasu doslova jako uragán a po pouhých čtyřech minutách šly do dvoubrankového vedení. Jenže pak jakoby opilý svým vedením přestali úplně hrát. Bohuslavice ucítily šanci a šly za ní jako vosa na med. Nejprve snížil Bureš aby chvíli na to z penalty vyrovnal opět skvěle hrající Aleš Vilám. Pro něho to bylo obzvášť pikantní utkání, jelikož dlouhá léta oblékal červený dres Starých Buků. Do šaten se tak šlo za stavu 2:2 a vidět byla nervozita ve tvářích hráčů lídra tabulky.

Buky neponechaly nic náhodě

Do druhého poločasu mohli jít v mírné výhodě domácí. Dokázali srovnat s favoritem krok, neměli co ztratit a tak mohli hrát v klidu. Naopak lídr potřeboval 3 body a od úvodního hvizdu se pro ně chtěl jít. A dokázal to! Po hodině hry už to zase bylo o dvě branky. Do listiny střelců se znovu zapsal Pálinkáš. Pro Bohuslavice krutý trest, jelikož nebyly oproti svému soupeři horším týmem. Hrálo se vyrovnané a pohledné utkání. Domácí dokázali ještě snížit, ale to bylo bohužel vše a tak se Staré Buky mohli znovu radovat ze zisku všech bodů. Pokud Bohuslavice chtějí OP udržet, musejí výsledkově výrazně zabrat.



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
A. Vilám [-]

TJ Sokol Staré Buky
J. Špička [-] - D. Pálinkáš [-]

Místo: UMT Trutnov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.